dilluns, 2 de novembre del 2015

Tercer cop a Lavern Subirats


M'agrada la cursa de Lavern Subirats. Hi vaig anar diumenge per tercer any consecutiu i segurament repetiré més vegades. Sempre tracten de meravella el corredor. Molts obsequis, gran entrepà vegetarià especialment per a mí,  pocs corredors, com en família, circuit atractiu amb pujades , baixades, terra, asfalt... Per tots els gustos, vaja. Aquest any l'única cosa és que he fet el pitjor registre de les tres participacions. Dels 45,57 de l'any passat he passat als 47,19 d'enguany. És el què hi ha.. Fa dos anys vaig fer 45,06. Aviam si l'any vinent milloro una miqueta, almenys el registre d'aquest 2015. 


Era la meva cursa número 611. Seguim sumant. Aquesta setmana encaro la segona de preparació per la Marató de Tarragona del 17 de gener del 2016. Faré dijous la primera sessió de qualitat. Dos canvis de 15 minuts. Aviam com anirà.
A les fotos, l'entrepà vegetarià, magnífic, i amb el Ferran Cardona i la seva mare. Té 90 anys !! Ningú no ho diria ! Està magnífica !!! I neda 35 piscines diàries !!!