dilluns, 30 de maig del 2011

Menjar sà és importantíssim.



Aquí trobareu l'entrevista que m'han fet a la web etselquemenges.com Crec que us pot interessar. Ja direu.

13 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

Molt interessant, Xavi. Em sonava, però no sabia els detalls del càncer. Ets un exemple a seguir i fa que pensar això dels aliments... El "problema" és que normalment només actuem quan li veiem les orelles al llop. És per pensar-hi.

Xavi ha dit...

Certament. Només posem fil a l'agulla quan veim que la cosa es pot posar o es posa "xunga"....

forest ha dit...

Me ha gustado mucho la entrevista Xavi,yo hace tiempo que lo ando pensando, pero no me decido.
Tampoco sabia que habias sufrido un cancer.Mer alegro que lleves de PM.Saludos crack.

jordimascasas ha dit...

No sabia que habies patit un càncer. Actualment ja mirava de reduir la carn vermella. Després de llegir l'entrevista estic més decidit. Això sí , a les cerveses no renuncio!

Miquel Pucurull ha dit...

Magnífica entrevista. Has fet molt bé de enganxar-la al teu blog (un dels pocs blogs que la gent hi fa comentaris) perquè resulta molt útil per moltes raons.

M'ha agradat molt això de "Al llarg de la vida ens dediquem a malmetre la salut i després pagaríem el que fos per recuperar-la”.
Resulta sorprenent i didactic el que dius "De fet sempre m’he trobat de conya fins i tot quan estava malalt."

Per tot plegat, l'enhorabona, Xavi.
Ets certament un referent!

Xavi ha dit...

Miquel: Com sempre, ets molt amable. Gràcies per les teves paraules. Ara bé, això de "referent".... Deu m'en guardi !!! Només sóc una persona que explica algunes de les coses que li passen en aquesta vida. I si a algú li poden servir, "miel sobre hojuelas" que dirien en castellà. Ah!!I en altres blocs també hi ha comentaris...;-)

Xavi ha dit...

Jordi: Si oblides la carn vermella, segur que t'anirà bé. Jo també bec cervesa, no creguis. Molt de tant en tant, i sempre 0% d'alcohol. De fet, la cervesa vé de la civada, que és un vegetal.

Sedentaris.cat ha dit...

Gràcies pels consells ... molt bona entrevista! I felicitats per superar el "mur" en la cursa contra el càncer, ets un "crack", quina actitud!


Ferran de Sedentaris.cat

Anònim ha dit...

Amb perdó, "acollona" una miqueta lo que dius de certs aliments, peró segur que tens tota la raó. Una abraçada Xavier i felicitats pel teu blog "addictiu". Òscar

Esteban ha dit...

Me ha gustado mucho tu entrevista Xavi y a la vez me ha servido para reflexionar en mi dieta pues no suele faltar la carne.Te felicito por haber superado tu enfermedad y de verdad eres un ejemplo a seguir. Xaxi un abrazo
Esteban

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi ha dit...

Esteban: celebro que t'hagi agradat.

Joan Castellà ha dit...

No en sabia res del càncer . Molt interessant la alimentació que portes.

Una abraçada.