dilluns, 16 de maig del 2011

Mor Sammy WanjiruM'he quedat glaçat quan ho he sabut. Samuel Wanjiru, de 24 anys, el campió olímpic de marató a Pequín 2008, ha mort al caure del balcó de casa seva. Segons sembla s'havia barallat amb la seva esposa després d'haver-se presentat l'atleta a casa amb una altra dona. Es diu que fins i tot es pot haver suicidat. Potser mai no sabrem exactament què ha passat. Al febrer havia de còrrer la Mitja de Granollers --crec que per tercera vegada-- però a última hora es va quedar al seu país perquè tenia un judici per presumptes maltractaments a la seva dona. Una història molt fosca.

En qualsevol cas és una gran pèrdua per l'atletisme, ja que era l'atleta que potser hauria estat capaç de convertir-se en el primer ser humà capaç de fer una marató en menys de dues hores.

Mai no sabrem si ho hauria aconseguit. Els seguidors d'aquest blog així ho pensaven en aquesta enquesta. Vaig tenir l'oportunitat d'entrevistar-lo quan va còrrer per primera vegada a la Mitja de Granollers, al 2008.

6 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Ostres !! he quedat parat !! Sempre el recordaré per la mitja de Granollers que va ser el primer atleta que va baixar de 1h en una Mitja.

Ramon ha dit...

Quina mala noticia per l'atletisme. M'he quedat de pedra aquest migdia quan m'he assabentat al Telenoticies.
En el meu record la mitja de Granollers 2009.

Anònim ha dit...

aquest caníbal era un maltractador.... s'ho mereix!!!!

Xavi ha dit...

L'Anònim també ets tú, Ramon ??

Miquel Pucurull ha dit...

Sembla mentida del que hom és capaç de dir emparant-se en l'anonimat.
Estic segur que signant amb nom i cognoms no es diuen certes coses. I menys encara en un blog com aquest.

Però, bé, deixem-ho...

Miquel Pucurull

Iban ha dit...

Mestre de mestres quant a running es refereix. Llàstima la pèrdua d'aquest gran ATLETA.