dimecres, 29 de novembre del 2017

Una altra Jean Bouin al sarró

Ja van 12 edicions de la Jean Bouin que he corregut. La primera la vaig córrer al 1997. Després vaig estar 10 anys sense fer-la. Des que vaig reaparèixer al 2007, no he faltat a cap edició. I només puc dir que estic satisfet del resultat obtingut aquest any. El temps, 44m 47s. suposa el millor registre a la Jean Bouin dels últims 4 anys ! No em puc queixar. Diria que la clau del crono aconseguit van ser els primers 5 Km. Són més favorables que la segona part on hi ha la pujada final pel carrer Lleida, que és dura al ser en l'ultim quilòmetre, havent passat pel Paral·lel que també desgasta notablement.
Braços amunt. Li dedico al Martí (Foto: Gabriel Miquel)
En el primer 5.000 vaig divisar que tenia la Núria Salvat a poca distància. Poc a poc m'hi vaig anar acostant i poc abans del pas del 5 Km la vaig atrapar. A l'alçada de l'Arc de Triomf, en concret. La vaig superar, però abans del quilòmetre 6 ja es va posar a la meva alçada. Aleshores ella em va superar. A l'alçada de Colon ja em treia 10 segons. Vaig pensar que igual al Paral·lel tindria una oportunitat per acostar-m'hi, però està forta i res de res. Fins i tot la vaig perdre de vista. Va entrar a meta en 44,16. Em va treure 31 segons en 5 quilòmetres ! Quina jabata !! Ara valoro més haver-la superat a l'agost a Castellbisbal...
  Resumint. Una clàssica, la Jean Bouin, a la qual procuro no faltar.
 Aquest pròxim diumenge correré els 10Km contra el Càncer al Fòrum de Barcelona. Si esteu buscant un bon recorregut no hi falteu. Es pot fer cursa de 5 Km, també, al ser dues voltes a un circuit de 5.000 metres.  Animeu-vos !


2 comentaris:

Vicenç ha dit...

Felicitats, baixar de 45' ja costa :-).

Xavi ha dit...

A mí, sí. A tú, no tant, crack !