dijous, 5 de maig del 2011

Granollers torna a guanyar




Ha acabat l'enquesta que vaig proposar per saber la vostra opinió sobre quina és la millor mitja de Catalunya. Igual que fa 2 anys la vencedora ha estat la Mitja de Granollers, la més multitudinària, que ha obtingut 33 vots. En segon lloc ha quedat Barcelona, amb 13, i Terrassa ha estat la tercera amb 10.
Tarragona i Mataró s'han endut 8 vots cada una; Ripoll, 7; Sitges, 6; Sant Cugat i Banyoles, 5; Balaguer, 4; Reus i Montornès, 3; Mediterrani i Maresme-Calella, 2; L'Espirall, Girona, Vilanova i la Geltrú, Calçotada-Valls i Salou, 1. S'han quedat sense cap vot, Sabadell i Mollerussa.
En relació a l'enquesta feta fa 2 anys, cal destacar algunes coses: han votat exactament el mateix número de persones: 114. Granollers ha repetit victòria però amb menys vots que aleshores (59 per 33) Barcelona, que havia estat quarta al 2009, ha desbancat Terrassa del segon lloc. Potser hi ha hagut distorsions en la classificació final perquè en aquesta nova edició de l'enquesta m'he deixat de posar Gavà, que fa 2 anys va acabar en la tercera posició.
Farem més enquestes. Si teniu alguna suggerència sobre algun tema susceptible de convertir-se en enquesta, feu-m'ho saber, si us plau.
Gràcies per participar !

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gràcies per l'enquesta, ara conec moltes mitjes que no sabia que existien.

Salutacions