diumenge, 29 de maig del 2011

Delta Prat, 10 Km. Ja porto 400 curses !!!


Tenia molt interès en fer aquesta cursa Delta Prat, al Prat de Llobregat, ja que sabia que és molt plana i volia veure com estic. Els problemes als isquios van remetent i aquesta setmana m'he atrevit a fer uns canvis de 30"x 30" i tenia ganes de provar-me. El cert és que he sortit ràpid i m'he trobat còmode fent els dos primers Km en 4,06 cada un. La veritat, però, és que era massa ràpid i ho he pagat fent els 3 Km següents en 4,11-4,14 i 4,21. El pas pel primer 5.000, doncs, 20m i 58s. Pràcticament impossible acostar-me a la millor marca de la temporada (41m 33s a Sant Antoni, al gener.) Ni doblant ho podia aconseguir. De tota manera he lluitat per fer un bon registre i el segon 5.000 l'he completat en 21m 25s, o sigui, 27 segons més lent que el primer, menys de 3s més lent per Km. Com dic, no em puc queixar. He acabat en 42m i 23s, que significa la tercera millor marca de la temporada després de l'esmentada de Sant Antoni i de la Jean Bouin, al novembre, on vaig còrrer tot just 4 segons més ràpid que avui.. Vaig per bon camí !
La d'avui era la cursa número 400 del meu historial atlètic.

9 comentaris:

Romana ha dit...

Molt bé, redoneta i amb bona marca que avui feía molta caló! enhorabona!

Xavi ha dit...

Moltes gràcies ! Jo la calor no l'he notada gens, si vols que et sigui sincer.

Oscarjet ha dit...

Enhorabona, no es moco de pavo nano!
Campions !
fins aviat !

Txell ha dit...

Moltes felicitats, lluitar per fer un temps que no és ni de lluny una bona marca per tu sempre costa molt, i tu ho fas sempre. A veure si em vaig entonant una mica i et puc seguir en algun 10.000 aviat :)

Joan Castellà ha dit...

Moltes felicitats 400 curses son moltes !!

David Giménez ha dit...

Felicitats pel temps i per les 400 curses, són molts anys corrent jeje Però encara t'en queden moltes més per fer!

Salutacions

Xavi ha dit...

Això, Txell. Aviam si ens veiem aviat !!

Raúl Muñoz ha dit...

Felicitats, Xavi!
Mica en mica vas recuperant el to físic i si les molèsties van minvant és molt i molt important. Bones sensacions, doncs, per acabar la temporada.

Xavier Carracedo ha dit...

moltes felicitats pel número assolit i pel fet que segueixis en forma, ja t'atraparé màquina !