dissabte, 5 de març del 2011

Ja tinc el pitrall: 848

Ahir vaig estar a la fira del corredor, l'Expo-Esport de la Marató de Barcelona. Vaig recullir el pitrall, vaig comprovar que el xip funcionés correctament i vaig passejar-me per diversos stands. Em vaig trobar el gran Miquel Pucurull just quan estava atenent la premsa per telèfon;, vaig fer footing en una cinta tot provant unes Reebook. També vaig estar a l'stand del Domingo Catalán, com no ! I em vaig estar també a l'stand de la marató de la Costa Daurada amb el Robert Mayoral, un gran triatleta, a més de coincidir amb tants i tants amics corredors. Com estàs ? Què faràs ? Què vols fer ? Com et trobes ? Quan vols fer ? Són les preguntes més habituals que ens fem els maratonians els uns als altres en els dies previs a la marató. Tots ens donem consells, expliquem batalletes, preguntem per la meteorologia, farà fred ? Calor? En definitiva, ambient pre-marató. El temps m'ha passat volant. He marxat cap a les 8 i escaig de la tarda i he anat al sopar que ens ha ofert l'organització de la Marató. Tot un honor. Erika Villaécija, la Guàrdia Urbana, l'avituallament del Conesa del Km 41, en Miquel Pucurull i en Domingo Catalán han estat guardonats aquest any. S'ho mereixen. I tant que sí !!!

3 comentaris:

David Giménez ha dit...

Ànims Xavi!! Segur que et surts una vegada més i fas una bona cursa. Intentaré venir a animar a tots els valents que participeu.

Molta sort

Miquel Pucurull ha dit...

Respecte del que diu en Xavi: Tinc la impressió que enguany, els mitjans s'estan preocupant més que mai de la marató, amb diferència.

Gràcies, Xavi, per la menció que fas al premi que he rebut. És immerescut -sense falsa modèstia, vull dir que no n'hi ha per tant- però m'ha fet moltíssima il·lusió.

Unknown ha dit...

Xavi, ja tinc nova MMP!!!
2h55m58s!!
Com t'ha anat a tú? Espero que no hagis gastat els deu euros que portaves a la mitjeta!!
:)