dimecres, 30 de març del 2011

Tornat de Venècia


Una ciutat curiosa, Venècia. La sensació que he tingut aquests tres dies que hi he estat per celebrar els meus 50 anys és com d'estar a Port Aventura. Una ciutat sense arbres, on et cobren 1,50€ per a fer un riuet (verídic !!) Una ciutat sense cotxes, però on no seria fàcil trobar on còrrer. Miraré el recorregut de la Marató de Venècia per a veure com s'ho fan. És una ciutat laberint on el més fàcil és perdre's. Si no compres una màscara de carnaval i no vas en gòndola (jo no hi vaig pujar !) no deus ser ningú. La màscara sí que la tinc... Camines i camines i tot són carrers estrets, alguns increïblement estrets... i de cop i volta et trobes amb un espai obert tipus plaça immensa. Un autèntic contrast. A tot arreu hi ha esglesies. Fins el punt que en algunes places n'hi ha més d'una !! Les referències són La Piazzola de Roma, el lloc últim on poden circular els vehicles de motor; el Pont de Rialto i la Plaça de San Marco.
Però m'ha agradat, tot i que si no vols deixar-te el sou, t'has de limitar a menjar pasta i pizzes, gairebé.
El viatge a Venècia ha fet que hagi estat 5 dies sense còrrer. Demà miraré de fer una sessió doble. Tirada llarga al matí i almenys 50 minuts-una horeta a la tarda, aprofitant que tinc festa. Treballaré el cap de setmana i per tant no podré fer ni Medijocs ni la cursa de El Corte Inglés.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig sopar un día just darrera teu!. Al restaurant que portaven uns xinesos i el menú era de 9,90€.

Salutacions desde Badalona

Tr3sk ha dit...

Wapiiii, vaig estar amb sportravel a la marató...autocars de l'organització els porta a un poble i ells han de tornar per fer els 42.195km...amb tanta rampa per no fer escales no és una marató x fer marca...això si vistes espectaculars!!;-)