diumenge, 3 de febrer del 2019

Últim test abans de la Mitja de Barcelona

De dreta a esquerra, l'Olivia, la Maria, el David, l'Empar i un servidor. (Foto: selfie del David)
         Feia 10 mesos que no feia un entrenament tant llarg com el d'aquest diumenge. He anat a la carretera de les Aigües acompanyat de l'Empar Moliner, l'Olívia, la Maria i el David i hem fet 17,5 quilòmetres. De moment continuo a un ritme molt lent. Veurem si el milloraré, ja que fa anys que no faig sèries. Tant lent ha estat el ritme que he dut avui, que en alguns moments he tingut dificultats per seguir els meus companys d'entrenament. De fet, l'Empar està fortíssima i un parell de cops s'ha escapat --una vegada amb el David i després amb la Maria-- i ni fart de vi els hauria pogut seguir. És el què hi ha, venint d'on vinc. Puc estar molt content de poder aguantar 17 km i mig i no ressentir-me absolutament de res. De fet, m'ha servit l'entrenament d'avui per calibrar si estic en condicions d'acabar la mitja de Barcelona. I veig que sí. Acabar-la, amb un segon objectiu: intentar fer menys de dues hores. Ja em donaria per satisfet. Avui he corregut a 5,52 de promig. Per baixar de 2 hores, haig d'anar sensiblement més ràpid; a 5,40, concretament. Espero ser capaç de fer-ho, al tractar-se de competició. I si no ho aconsegueixo, doncs cap problema. Correré amb una bona amiga: la Maria Galofré, cirurgiana de la Mútua de Terrassa.

 La meva intenció és fer aquest calendari:

-10 febrer: Mitja de Barcelona
-17 febrer: Maratest (30Km)
-24 febrer: Mitja Cambrils
-3 març: 10 Km Badalona
-10 març: ???????

         Ja us podeu imaginar què puc intentar el 10 de març. Si físicament surto bé de les mitges i de la maratest, igual goso... Veurem.

4 comentaris:

Miquel Pucurull ha dit...

He llegit el teu article.
Gosaràs, Xavi, gosaràs. 😉 . No en tinc cap dubte.
I tots ens en alegrarem molt.

Xavi ha dit...

Doncs sembla que finalment, no podré córrer la marató. En tot cas, si és així, serà per un bon motiu. "Y ahí lo dejo..."

manuel ha dit...

¿Mireia Mallol (Periodista de TV3) tiene algo que ver con Soledad Mallol (La de "Las virtudes")?

Xavi ha dit...

No la conec