dimecres, 22 de juliol del 2015

600 curses al sac....!!!!

Finalment vaig decidir anar a la cursa de la Floresta, dissabte 18 de juliol, ja que allà completaria la cursa número 600 del meu palmarès. Sempre m'han tractat molt bé allà, exquisidament, millor dit i no podia fallar. Les meves molèsties a l'isquio de la cama esquerra no em van impedir córrer, gràcies a la mà miraculosa del Jim Serrano. El dia anterior em va descarregar completament la zona, que d'altra banda, ja tocava...
Un número que fa patxoca !
Amb l'Empar, a La Floresta
A la Floresta cal córrer amb seny perquè tot i ser curta, 7,2 Km, és completament trencacames. La calor a dos quarts de 7 de la tarda era molt notable. Estàvem inscrits 135 corredors. Al final, però, vam ser 97 els què vam acabar la prova. Vaig fer pràcticament tota la cursa acompanyat del meu company a TV3, Francesc Sòria. Un molt bon corredor i triatleta que va optar per acompanyar-me tota la cursa. Ell anava gairebé xiulant i jo al límit. És el què té ser jove, he, he... Sort d'ell, perquè si no el meu temps hauria estat més dolent, sens dubte. Bona part de la cursa vaig estar barellant-me amb l'Àlvar Fernández, de corredors.cat. A les pujades se m'escapava i a les baixades m'hi acostava. A les acaballes de la cursa, el vaig passar en un descens el més ràpid que vaig poder per intentar que pensés que ja no em podria superar. L'estratègia no em va servir de res perquè encara quedava una última pujadota que no m'esperava i que em va fer la guitza. L'Àlvar em va atrapar i en l'últim descens, ara sí, va ser ell qui em va fer l'hatxassu final per entrar a meta 3 segons abans que jo. Al final vaig fer 34m i 49s. Va ser una lluita maca d'estratègia en la que ell va sortir guanyador. Felicitats, company !!
També vam coincidir amb l'Empar Moliner, periodista, escriptora, articulista, analista... i també corredora. Va fer una gran cursa, com ho demostra el fet que va guanyar la seva categoria ! Gran, Empar !!
  Dimarts vaig anar a què em miressin les molèsties a l'isquio. Confirmat trencament d'1,5 cm x 3mm. Ho recuperaré ràpid gràcies a ReSport amb el Dr. Ferran Abat i el seu equip. Estan al Club Natació Sant Andreu, a Barcelona. Així que, aviat a cremar asfalt novament...!



2 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

Feia dies que volia felicitar-te per aquesta xifra rodona tan maca. Es diu aviat, però demostra un bagatge i una feina al darrere impressionant. A més, 600 curses en 18 anys signifiquen, de mitjana, unes 33 curses per any (moltes més els últims anys, oi?). Un bon grapat, sí senyor. Enhorabona i cap a les 700!!!

Unknown ha dit...

Bon anàlisi numèric el del company Raúl Muñoz ;-), q ens destaquen la teva passió i dedicació vers aquest esport.
Moltes Felicitats, Xavier! Quina xifra!!!
Tu sí que li has fet un bon "hatxasso" a les curses del País.
Endavant i que siguin moltes més!