diumenge, 9 de juny del 2013

Un diumenge al pàdel

Amb les campiones
Aquest cap de setmana no he fet cap cursa. No estic lesionat. Avui diumenge he treballat i he retransmès les dues finals dels XV Internacionals de pàdel de Catalunya, al Reial Club de Polo de Barcelona, amb el gran Xavi Casadesús, l'home que més sap de pàdel de Catalunya i Espanya, no tinc cap dubte. Ha estat un plaer fer-ho amb ell. N'aprenc moltíssim. Era la segona vegada que coincidíem transmetent pàdel. La primera vegada va ser fa una mica més d'un any, amb motiu del campionat del món per parelles, que també es va fer a Barcelona.
  En la categoria femenina s'han imposat les germanes bessones de Saragossa, Maria José i Maria Pilar Sánchez Alayeto que han superat en 2 sets (6-2, 7-5) a les argentines Catalina Tenorio i Valeria Pavón. Les bessones aragoneses han fet un torneig sensacional al derrotar les millors parelles mundials, incloen-t'hi les números 1, en el seu camí cap el títol a Barcelona. 
Amb el gran Xavi Casadesús
  En la categoria masculina, victòria de l'argentí Fernando Belasteguín i l'espanyol d'origen argentí Juan Martín Díaz -els números 1 del món des de fa 12 anys-- que han derrotat en 4 sets l'espanyol també d'origen argentí, Juan José "Juani" Mieres i el brasiler Pablo Lima per 6-1, 6-4, 4-6 i 6-3. Mieres i Lima són la segona parella del rànquing mundial. El partit s'ha hagut d'interrompre per la pluja durant una hora. Just quan ha acabat el tercer set, Juan Martín Díaz, segons sembla, ha insultat greument Juani Mieres i hi ha hagut una picabaralla que ha estat molt a prop d'acabar molt malament. Ha calgut la intervenció de la seguretat del torneig per evitar mals majors. Al final tot s'ha calmat però la tensió s'ha mantingut fins el final del partit. Un cop acabat, Juan Martín Díaz no parava de demanar disculpes a tothom, --especialment a Juani Mieres-- perquè ell és un home que mai no té cap problema amb ningú. Avui, incomprensiblement, se li ha anat l'olla i estava molt decebut amb el què ha fet. Diria que ni tan sols haver guanyat el torneig li haurà tret el mal gust de boca.
  Ha estat un final agredolç per un magnífic torneig de pàdel.
 

3 comentaris:

Unknown ha dit...

T'esperavem a Martorell. L'Arcadi d'speaker va donar la talla. Salutacions

Xavi ha dit...

No es pot estar a tot arreu... -;))

Carles ha dit...

He llegit al Facebook del Bela que també es diculpava i feia servir el mateix adjectiu que tu per qualificar la seva victòria: agredolça.

És una situació nova la que es va viure ahir. Són tots tan amics... Alguna cosa grossa li va dir el Juan Martín Díaz al Juani Mieres ja que aquest es va treure la pala i s'acomiadava de l'àrbitre (justament quan tu vas dir que s'ananava, potser, al servei).