diumenge, 16 de juny del 2013

Còrrer a Port Aventura sempre és una magnífica experiència

Avui he corregut els 10 Km de la Fundació Port Aventura, al famós parc temàtic de Salou. I també he fet d'speaker. Fins el punt que he deixat el micro quan ha sortit l'últim corredor. Per tant he sortit... l'últim ! I tal com preveia, l'experiència m'ha agradat donat que he estat passant corredors ben bé fins el km 8. Era la segona vegada que es feia la cursa. La primera edició no va ser fa un any sinó al novembre passat, coincidint amb la festa de Halloween, unes dates molt importants per a Port Aventura. Però aleshores, al novembre, fa més fred i a més vam tenir la mala sort que aquell dia va ploure. Amb tot, l'èxit de la prova va portar la Fundació Port Aventura a tirar endavant la segona edició en una data més favorable meteorològicament parlant. I s'ha fet avui.
Amb en Jaume Leiva, vencedor dels 10 Km de Port Aventura
  Com deia, he sortit al final de tot, però l'he gaudida molt, la cursa. Molts pujades i baixades, amb possibilitat, doncs, de recuperar-te de l'esforç. Al portar el micro fins l'últim instant,  no he escalfat ni un metre, però m'he trobat perfectament des del primer moment. Per cert, les meves molèsties a l'isquio de la cama dreta sembla que han desaparegut del tot. He corregut en 46m i 3s. No és un temps per llançar coets, però estic més que satisfet. He acabat el 7è de la meva categoria de majors de 50 anys en la que han participat 45 corredors, i el 170 de la general de 684 acabats. No em queixo gens.
  La cursa d'avui era solidària amb la Fundació Estela de Tarragona que ajuda els discapacitats psíquics.
L'atracció de còrrer
      S'han corregut 4 curses de nens de 0 a 12 anys. En la cursa dels més petits hi ha hagut uns moments de nervis d'una mare que no trobava el seu petit. Tot ha quedat, finalment, en una anècdota ja que l'equip de Running Solutions, amb el Juanan Fernández al capdevant, ha pogut resoldre. El problema havia sorgit perquè molts pares no han fet cas dels avisos de l'organització de no còrrer amb els menuts. Això ha provocat un embús a l'arribada i el petitó s'ha extraviat durant uns minuts.
Vaig fer d'speaker abans i després de la cursa
  A destacar també que el Jaume Leiva, campió d'Espanya de Mitja Marató al 2012 i 3r classificat al 2013, ha estat el vencedor de la cursa dels 10 Km. El Jaume té un do especial pels nens. A més de fer la seva cursa, ha corregut amb els petits 3 de les 4 curses que disputaven. Un crack, el Jaume. No és habitual que un atleta d'élite faci el que ell ha fet avui amb els petits.
  En resum, una gran jornada atlètica, sens dubte per a grans i menuts.

 I dissabte que vé, tornem-hi. Faré la 1a edició de la Cursa Nocturna del Port de Barcelona. Comença a les 23,45h !! Però allí estaré. Us hi espero ! Ah, i per d'aquí a dues setmanes tinc un repte que ja us explicaré. Estigueu atents al bloc, al tweeter i al facebook.