dilluns, 6 de febrer del 2012

Granollers després de Sitges: temps gairebé calcat.

Somrient, ja de baixada, cap el km 15 o 16
Avui he corregut la Mitja de Granollers a més de fer el reportatge corresponent, cosa que fa que, deprés de la cursa, en comencis una altra perquè les imatges arribin puntualment a les pantalles de l'Esport3 a l'hora que estava programat. Ho hem aconseguit, si bé ha estat força més complicat que còrrer 21 Km i 97 metres, us ho puc ben assegurar...
Feia fred a l'arribar a Granollers. El cotxe em marcava 6 sota zero. Deu n'hi do. Però el cert és que alhora de la veritat m'he tapat com en qualsevol altra cursa hivernal: protecció d'orelles i coll, guants i una samarreta de màniga llarga, a sota de la de tirants. Suficient. He anat molt bé tota la cursa en aquest aspecte.
Aquest any han canviat el recorregut. El resultat és que ara es puja molt bé, molt suaument al costat del riu Congost fins el Km 11, a La Garriga, on es gira ja cap avall. Aleshores sí que es recupera el recorregut de tota la vida. En la tornada he anat a estones a 3,52-3,59. Correcte.
Entrevistant Makau, el rècordman mundial de marató
 Tenia l'esperança de fer 1,32, però ha quedat clar que era agoserat. He acabat en 1h 33m 44 segons, a 8 segons de la marca feta a Sitges fa 3 setmanes. Ritme de 4,26. Ha estat una petita decepció. Pensava, com deia, fer-ho una mica millor... Què hi farem ! Veurem si la setmana que vé, a Gavà, faig un millor registre. Aquesta setmana tinc dues sessions de qualitat i si les assimilo bé potser sí que surtirà una marca millor.
  La d'avui ha estat la meva mitja marató número 90. I sumant !! Les meves felicitacions a Carles Castillejo i Jaume Leiva que han fet una cursa magnífica. Castillejo ha estat el vencedor, sent debutant en mitja marató, al derrotar el rècordman mundial de marató, (2h 3m 38s, Berlín 25 setembre 2011) el kenià Patrick Makau, en un magnífic esprint. I Leiva ha fet MMP amb 1h 3m 35s i ha acabat en una gran setena plaça, tenint en compte com estava l'starting list amb tants kenians amb milllor marca de 1h 1m. El mateix Makau té tres o quatre mitges clarament per sota del 60 minuts.
Una mica desenfocats, però ben contents !

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavi,sóc el runner que et vaig avançar en els darrers dos km.que et vaig dir que et seguia pel teu blog.Et vaig donar ànims i me'ls vas tornar.Era la primera vegada que feia la de Granollers i em va agradar molt.Vaig acabar amb 1h.32min.02seg..Força satisfet.
Recordes no que et vaig saludar?
1 abraçada i enhorabona pel teu magnífic blog!

Bernat Gisbert.

Xavi ha dit...

Ho recordo, sí. Felicitats per la marca. I gràcies pel elogis !!

Raúl Muñoz ha dit...

Felicitas, Xavi. T'entenc quan dius que costa més la "segona mitja" que la primera. En la segona tu no la control·les tant perquè hi ha molts més factors que influeixen.
Aquesta vegada, tot i un mal de coll la setmana prèvia, va anar perfecte:
1h22:10. Estic supercontent!
Si vols llegir la crònica, ja saps:
http://raulmarato.blogspot.com

Una abraçada!

Xavi ha dit...

No paro de dir-te el mateix a cada cursa ! Vaja "marcons" que fas !! I els que faràs perquè tens mooolt marge de millora. Felicitats, crack!

Sebas Guim ha dit...

Et mantens allà, moooooooooolt bé!!! I la propera?

Xavi ha dit...

Gavà serà la pròxima, aquest diumenge.