diumenge, 9 d’octubre del 2011

Satisfet de la marca d'avui

Tenia en el meu interior la confiança de fer una bona marca avui als 10 Km de Sant Andreu de la Barca. L'objectiu era, aprofitant els entrenaments de la Marató del Mediterrani, aviam què tal sortien aquests 10 Km, tan ben organitzats pel Txus i tot el seu equip. Només és la segona edició de la cursa i tot funciona com un rellotge de precisió. L'any passat recordo que va

ploure fins poca estona abans de l'inici de la cursa, amb el trasbals que això suposa per a l'organització i tot va anar perfectament. Evidentment aquest any havia de funcionar encara millor, si era possible, amb un dia ideal per còrrer i així ha estat. Ah! Un luxe el pàrquing vigilat tant a prop de la meta. Vaticino que d'aquí a no res aquest cursa serà multitudinària. Des d'aquí les meves felicitacions !
Pel que fa a mí, he sortit molt ràpid i còmode: 3,52 el Km 1 i 3,50 el Km 2. Però era massa ràpid per a mí. El 3 ja l'he passat en 4'16, el 4 en 4,09 i el 5 en 4,20. El pas pel 5.000, doncs ha estat en 20,27, molt bon registre per a mí, però ja sabia que no podria doblar. Són dues voltes a un circuit de 5 Km. La segona part de cada volta és una mica trencacames. Evidentment ho he acabat notant. En la segona volta he fet 4,18-4,09-4,27-4,16 i 4,12. Per tant, 21m 22s, 55 segons més lent que la primera volta. Pensava que perdria més temps. I és per això que he pogut baixar dels 42 minuts. He acabat en 41m 54s, segona millor marca de l'any en la distància. Només a Sant Antoni, al gener, vaig anar més ràpid (41,33), per tant, com dic, només puc que estar ben satisfet. El d'avui era el 9è 10.000 que feia aquest any.

6 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Has anat a bon ritme , això t´anirà molt be de cara la Marató.
Ànims !

Xavi ha dit...

Moltes gràcies, Joan !

Xavier Carracedo ha dit...

Que vagi molt bé a la Marató del Mediterrani! Esperava veure't avui a la cursa de Sant Muç... però veig que no pares!

txus ha dit...

Ep Xavi!!! moltíssimes gracies per les teves paraules. Celebrem que us hagi agradat la cursa, es el nostre objectiu que vingueu i gaudiu. Treballem per continuar millorant.
Sort a la marató!!! i ja ens veurem!!!

...EL GAMBA... ha dit...

Benvolgut Xavier, la teva presència a la nostra cursa és un motiu de satisfacció molt gran per tota la gent que fem part d'aquest club. Que hagis tornat aquest any honra a tots aquells voluntaris que l'any passat es van mullar(i molt) a la primera edició fent-la molt complicada i amb un resultat tant positiu. Res més, que tornis moltes més vegades. Sant Andreu és casa teva i el CASAB ja saps on trobar-nos.

Xavi ha dit...

Txus i Joan: Teniu una gran cursa. És la pura veritat. I no ho dic només jo, com ja haureu comprovat a corredors.cat, per exemple. Sempre que pugui, vindré a la vostra cursa.
Moltes gràcies !