diumenge, 16 d’octubre del 2011

Comença el compte enrera !!!


Última setmana abans de la Marató del Mediterrani. Em va semblar que seria interessant fer una mitja com a test de ritme i com que els amics de Mollerussa van tenir el detall de guardar-me un pitrall, avui he fet cap a les terres de Ponent per tornar a aquesta bonica vila per tal de fer-hi la Mitja Marató. Ja hi havia estat al 2005, exactament avui fa 6 anys, ja que també es va còrrer el 16 d'octubre. Aleshores vaig fer-la en 1h 25m i 57s, com a preparació per a la Marató de Nova York. Avui l'objectiu era una mica diferent: es tractava de provar què tal m'anava el ritme que tinc previst per Mediterrani, on buscaré baixar de 3h i 30m. L'objectiu avui era fer una mica menys de 1h 45m, o sigui, anar una mica per sota del 5m/Km. I objectiu aconseguit: He trigat 1h 43m 32s . Ritme de 4,54 el Km. L'intent serà repetir-lo diumenge vinent. Si sóc capaç de mantenir-lo tota la cursa l'objectiu estarà aconseguit. Avui m'he vist molt còmode. Fins i tot m'he hagut de frenar per no anar massa ràpid i després --o la setmana vinent, que seria pitjor-- pagar-ho.
Ha estat, doncs, un magnífic test per a mí. La cursa, fantàstica, si bé és cert que si un va tranquil, com era avui el meu cas, les curses es fan molt més agradables, està clar. Temperatura ideal, organització impecable. En definitiva, valia la pena tornar a Mollerussa. La foto és amb en Jordi, alies "Crit", al qual feia moooolt de temps que no veia.

8 comentaris:

Miquel Pucurull ha dit...

.
Xavi,

Què dius? que t'has "frenat" en una cursa? No m'ho crec. He, he.

Xavi ha dit...

I tant !!! Tot sigui amb motiu d'un "bé" superior....!!!

Joan Castellà ha dit...

Ja veig que estàs fi per la Marató .

Ara una setmaneta tranquil·la i a disfrutar una vegada mes de la Marató.

Blogger ha dit...

No és fàcil, això de 'frenar-se' quan estàs bé de forma, així que enhorabona per la contenció. Molta sort al Mediterrani. Jo començo ara els meus entrenaments per a la marató de Sevilla.
Si t'avorreixes un dia fes un tomb per kilometro10.blogspot.com; seràs ben rebut ;-)

Anònim ha dit...

Enhorabona..una més al sac. Per cert...t'he fet una foto, que he penjat de record al meu blog (www.narcisdomingo.com).

Salut i sort pel "bé" superior !

Xavi ha dit...

Gràcies per avisar de la foto, Narcís. La col.loco a la crònica. Merci!!!

Raúl Muñoz ha dit...

Es nota l'experiència i el cap perquè el més normal hagués estat "deixar-se anar" i córrer més. Bon cap i bones cames. Estaré a Castelldefels, però faré la mitja. Ahir vaig fer la Triatló Olímpica i no estic per moltes històries...

Sebas Guim ha dit...

...mmmmmmmmmm quin bon rotllo encarar la setmana clau amb aquestes sensacions. Ja t'animaré, mestre.