diumenge, 5 de setembre del 2010

Últim i intens cap de setmana de les vacances, amb TV3 a tope !!



Per acomiadar-me de les vacances --demà em reincorporo a la feina-- he fet una sessió triple, diguem-ne. Dissabte al matí, entrenament suau de 9 Km amb els amics de Mossèn Homs. Fantàstic !! Després, a la tarda, 10Km de Matadepera, i avui diumenge, la Mitja de Sabadell. A Matadepera ho vaig fer una mica millor que l'any passat: vaig acabar en 45m i 13s. mentre que al
2009 vaig superar de llarg els 46m. Igual que aleshores, he corregut molt conservador la primera volta i forçant més en la segona. Bones sensacions. Instants abans de la sortida em vaig trobar el Lluis Cervelló, redactor d'esports de TV3 i jugador d'hoquei herba de l'Atlètic de Terrassa. Va fer 48m i 17s.
I a Sabadell, tres quarts del mateix. He fet la primera volta amb tranquilitat i en la segona he apretat, a estones, força. Finalment he acabat en 1h 39m 11s i content, malgrat haver fet un temps pitjor que en els dos últims anys (1h 38m). Al capdevall la diferència ha estat de poc més de 30s. Ja em dono per satisfet. Per cert, el circuit de Sabadell m'ha semblat infinitament millor que els dels últims anys. Pràcticament era fer la cursa a l'inrevés del que es feia. Molt més agradable pujar per la Rambla que no pas fer-ho pels poligons. A més ens hem evitat les voltes que anys enrera ens feien fer per l'eix Macià o bé per la Ronda Zamenhoff. Felicito els organitzadors per la iniciativa.
Les fotos són dels minuts previs a l'inici de la Mitja. El Sebas Guim, el corresponsal de TV3 d'esports a Madrid, ha acabat en el lloc 19 de la general (uau!!!) amb 1h 20,41. No estarà satisfet, perquè aspirava a fer entre 1h 17 i 1h 19.
L'Arcadi ha fet 1h 55,14, però ha anat molt conservador perquè té la marató de Berlín el 26 de setembre. També ha corregut el Víctor Patsi, d'esports de TV3. Quan me l'he trobat, ja havia deixat la càmera al cotxe....

8 comentaris:

Ivan de San Nicolàs ha dit...

Què tal Xavi? Hem estat parlant abans de la sortida. Al final, als "matats" que hem fet aquest cap de setmana tan intens no ens ha anat malament del tot. Jo tampoc em puc queixar per les marques (ahir a Matadepera un temps de 40' i avui a la Mitja 1'30'10")... Ara per estirar una mica les cames, Castellar el proper dissabte i després Molins... Espero que ens veiem. Salut!!

Ivan

Xavi ha dit...

Ens veurem a Castella, doncs. Ostres, no sabia que havia parlat amb tú, aquest matí. Devia estar molt adormit... Sorry!!!

Ivan de San Nicolàs ha dit...

Don't worry! Per cert, tens tota la raó del món respecte al recorregut. Encara que era la primera Mitja de SBD que feia, és el recorregut habitual per entrenar, així que he pogut regular força bé...i sí, totalment d'acord, molt millor això que no pas el pujar-baixar-pujar de la Ronda Ponent... Aleshores, ens veiem a Castellar!

RunnerSantBoi ha dit...

Xavier eso que es un hack trick o un tickcrack
vaya tute a comienzos de temporada
Saludos

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Això és un cap de setmana complet :) . I jo pintant el pis :(

Raúl Muñoz ha dit...

Déu n'hi do la intensitat del cap de setmana. Es nota la preparació per a la marató. Jo, al final, com que faig vacances a l'octubre i marxo fora, la meva preparació ha estat força minça i estic de capa caiguda. De fet, estic acabant la temporada (una temporada llarga, això sí, que vaig començar el juliol de l'any passat...)

Ja veig que continues molt bé. Segur que ens veiem en alguna cursa, no pares...

Salutacions

Iban ha dit...

Tornada a la feina aquesta setmana! quin crim!! jeje a mi m' ha passat el mateix. Després de 3 setmanes de MIG relax, viatge inclós, pal de la tornada a la feina. Sant tornem-hi a la vida diària.
Properes curses que feu companys? alguna d' interessant?

Per cert, algú de vosaltres ha tornat a veure el crack del Benito Ojeda en alguna cursa? A la del DIR del juny ens va folir a tots, va marcar-se un temps de poc més de 15 minuts, i el tio va arribar sense suar. Al vestuari li vam donar l'enhorabona i l' home no estava ni sorprés! No m'estranya! és un altre nivell.
Xavi el vas veure passar en algun moment? La veritat és que va sortir el primer, i el vaig veure 1 minut, just quan començava la cursa, a la pujada ... en fi! Insuperable!
Salutacions a tots!