diumenge, 26 de setembre del 2010

He tornat al Prat


Feia 4 anys que no corria la cursa de Festa Major del Prat (10Km). He fet 33s més que al 2006 i he acabat en 42m 03s, o sigui, molt aprop de baixar de 42m, que hauria estat més que bé. Estic satisfet amb el registre, que, a més, suposa la meva segona millor marca de 10.000 del 2010.
M'he trobat força bé. M'he posat bastant endavant perquè volia sortir ràpid, però ha estat en debades. Igual que a la Cursa de El Corte Inglés, han aparegut centenars de corredors de totes bandes i de cop i volta hi havia un tap de cal ample. No ens hem arribat a aturar, almenys jo, però les ziga-zagues han estat contínues. He acabat a un ritme promig de 4,10 m/km que per a mí està força bé, ja que no faig sèries ni res que se li assembli. Només rodo. Aquesta setmana només he corregut 4 dies i he acabat amb menys de 50 Km. La setmana vinent faré una tirada llarga a Sant Cugat, aprofitant la Mitja. Vull fer 30 Km.

7 comentaris:

Oscarjet ha dit...

arribas molt be per el mediterrani.tb penso fer 30 a sancu pero no tinc gaire temps ultimament per entrenar millor la marato.be,fare el que pugui i gaudir si o si...emb cap.no vull fer cap bestiesa de temps, nomes acabar i no patir que ja es MOLT.
bona setmana!

Xavi ha dit...

Igualment!

Ivan de San Nicolàs ha dit...

Salut Xavi! Doncs sí, jo també l'he feta, però per mi era la primera vegada. Malgrat la sortida, que com bé dius era gairebé impossible (fins passada la primera curva no es podia córrer), no em puc queixar i he fet un temps de 3'50 el km.
Jo la setmana vinent faig Molins...de moment em reservo per la mitja de Tarragona i la de Castellbisbal. Ens anem veient!

Sedentaris.cat ha dit...

A tu no t'agafa ningú :-) com al Pollastre de la foto.

Et veurem a alguna de les curses del Mediterrani (Castelldefels)?

Salut,

Ferran de Sedentaris.cat

Xavi ha dit...

Faré la Maratódel Mediterrani.

Raúl Muñoz ha dit...

Ei, Xavi!

Si arribo a saber que la fas, et busco al final de la cursa. Jo també vaig estar (si vols llegir la crònica està al meu blog: http://raulmarato.blogspot.com )
És una cursa molt planera i molt tranquila tot i el tap que comentes. Jo també vaig sortir davant i vaig haver d'apretar al principi, després tot va anar sobre rodes, a poc més de 4 el minut (vaig fer 40:15). Jo és que agafo vacances ara i estic al final de temporada. Que vagi bé l marató!!!

Iban ha dit...

Bon temps company! no apretis tant que no et vagis a lesionar abans del marató! Ah! i pensa sempre en millorar, ja saps que "sempre es pot fer millor"! ;)
Cada cop queda menys pels 42,195.

Per cert. Impressionant temps dels africans a la de Berlin, 1 minut més que el mestre i plovent!

Salut!