dilluns, 20 de setembre del 2010

Volare, oh, oh...!!!




Vaja pinta que feia amb el vestit de l'home ocell !!!. Amb això posat hi ha qui ha volat a 400 km/h, com per exemple l'Álvaro Bultó, que avui ha vingut a TV3 a explicar-nos com s'ho fa. Dissabte dia 2 d'octubre, pel 33, transmetrem, de 15 a 16h, el Festival del Cel de Barcelona. L'Álvaro Bulto i els seus companys, Santi Corella i Toni López faran un salt de gran risc a la platja en el que volaran amb aquest vestit i desplegaran els paracaigudes a només 100 metres del terra !!! El salt durarà 1 minut -igual que el Dragon Khan de Port Aventura- però serà intens. Bultó, Corella i López són autèntics homes ocell. Han atravessat l'estret de Gibraltar, volant 20 Km amb aquest vestit, en el que és el vol en caiguda lliure més llarg que mai no s'hagi fet. També han estat capaços de volar pel Pol Nord, entre d'altres èxits, tot plegat emmarcat en l'anomenat "Proyecto Alas".


Dissabte 25 o diumenge 26 de setembre, esteu atents al TN Migdia perquè s'emetrà el reportatge que hem gravat avui amb l'Álvaro Bultó. No us el perdeu. Us agafaran ganes de volar, segur !!

7 comentaris:

Paco Gómez ha dit...

Con este traje y contando 400 km/h podrías hacer una Maratón entre 6 y 7 minutos. Si consigues homologarlo récord del mundo asegurado (bueno no he tenido en cuenta el coeficiente de rozamiento del bigote).
Eres un crack.

Unknown ha dit...

Xavi podries haver aprofitat per fer un salt base!!
Vaja pinta que fas!!

Iban ha dit...

Impressionant el tratje!! El que donaríem molts de nosaltres per posar-nos i provar un d’ aquests! Hauries de penjar fotos amb ell posat però tirant-te de l’ avió amb l’ Alvaro Bultó!
Salut!
Iban

pep ha dit...

Amb aquesta indumentària si que poden dir: "Vaya pàjaru".

quina por !

Xavi ha dit...

Una cosa és posar-se el vestit... Una altra ben diferent és saltar amb ell. l'Álvaro Bultó se'm va oferir per fer un salt tàndem en paracaigudes. Una cosa "standard", diguem-ne, he, he.... Prometo que m'ho pensaré.

Oscarjet ha dit...

Quina enveja poder estar al costat d´aquesta fiera i poder posarte el tratje...genial.Estare atent al repotatge!
Corro la Marato del Mediterrani, a casa..hi vas?
salutacions !

Xavi ha dit...

Tinc previst còrrer la Marató del Mediterrani, sí.