diumenge, 7 de desembre del 2008

Mataró: gran mitja, en tots els sentits



Gran Mitja Marató, sí senyor. Aquests de Mataró (Maimas amb el capi Salva Carbonell comandant la nau, Patronat, etc..) són uns autèntics cracks i tenen la mà trencada en això d'organitzar curses. Fins i tot els temps ha acompanyat amb una meteorologia magnífica per còrrer.
M'ha sortit una bona cursa i un temps del meu crono d'1h 30m i 39s. El temps oficial és superior (1,31,25) ja que he sortit mooolt endarrera. És la millor marca de l'any en mitja!! Mentre que en 10.000 estic a 50 segons de baixar de 40m i ho veig molt lluny, aquí veig més factible baixar de l'hora i mitja, tot i que fa unes setmanes no ho creia pas.
Fins el Km 16,5, aproximadament, he anat amb el meu company de feina Quim Robert, redactor de Barça. Feia la seva segona mitja --va debutar l'any passat a Mataró, precisament-- i ho ha fet de cine. Té una manera curiosa de còrrer perquè fa la goma. Ara anava amb mí, ara m'avançava, ara es quedava endarrera... Quan ja em pensava que el tenia guanyat, m'ha atrapat, com deia en el 16,5, i m'ha deixat, aleshores sí, ben tirat... Fin al Km 16 anava com a molt lent a 4,15 i hi ha hagut Km que els he fet per sota de 4,10. Per tant, optava a baixar de l'hora i mitja. No ha pogut ser finalment, però estic content. D'una banda perquè he anat a un ritme de 4,17 el Km de global el mateix ritme que ahir a Castelldefels... però ahir només eren 5 Km!!!!. També estic content perquè he superat a gent que feia temps que no guanyava. És el cas del correcat Sergi42195, (Sergi Alexandri), per exemple, al que he atrapat als volts del 17,5-18 i a la pujada final he pogut deixar-lo endarrera.
Ah!! i com no. La bossa d'obsequis, com es pot veure a la foto, "realment espectacular" com diu el Jaume Rius (un altre company meu de feina). Està clar que les mitges de Mataró i de Montornès rivalitzen en això de donar molts regals...!

Una vegada més, moltes gràcies a la Cris per les fotos!!!! I no només a ella, sinó a tots els correcats i correcates que són com uns corresponsals que a totes les curses fan i fan fotos i més fotos. És impressionant i molt d'agraïr, de veritat!!

La foto dels regals l'he feta jo a casa, je, je...!

6 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Hola Xavi, soc en Xevi de Girona. Et faré arribar un privat a traves de correcats, doncs no trovo el teu correu (el tenia de Perpinyà) per enviar la foto feta ahir desde dintre la cursa. Ens veiem

Xavi ha dit...

Aquí al bloc està el meu correu: xbonastre@ya.com

Anònim ha dit...

Hola Xavi,

Sóc en Sergi. Gràcies per mencionar-me a la teva crònica tal com et vaig sol.licitar. Espero sortir més vegades, però això sí, que al final la truita giri cap el meu costat. ;-)

Moltes felicitats !!! i veig que poc a poc vas cap endavant assolint els objectius que et marques.

Fins aviat,

Xavi ha dit...

Ei, Sergi!!

A més he posat una foto i tot en la que estem els dos. Suposu que ja la deus tenir.
Diumenge ens veiem a Vilanova i "maricón el último" o què ? je, je...

Cuida't, company!

NaCaVi ha dit...

Més que una bossa del corredor això és un carret de la compra. Després de 21km carregar amb tot això també té mèrit. Espero que no tinguessis el cotxe gaire lluny. Felicitats pel temps!

Rubén ha dit...

bones xavi!
veig que segueixes en forma!
ostras si saps d'alguna altre marató on et regalin tant de souvenirs que hi aniré jajajaja.
espero veure fotos de la marató e? que encara no se on et vas ficar
salutacions