dissabte, 20 de desembre del 2008

S'acosta la Mitja de Terrassa


El 18 de gener es farà la Mitja de Terrassa. Serà la 10a edició. Avui he tingut l'honor de ser el presentador de la festa dels Voluntaris d'aquesta mitja que tot i ser de "mitjana edat" podriem dir, ja és una de les més emblemàtiques de Catalunya, des de fa temps. De fet, cada any se supera gràcies a la feina que fa l'AEMMT (Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa) amb el David Otero al capdevant, tot muntant un grapat d'activitats que van més enllà de la purament esportiva de la cursa en sí. Només el rètol d'enguany ja dóna una idea del tarannà que tenen i que tot s'ho treballen amb ganes de fer coses noves i originals. La cursa és dura, però val molt la pena. Segurament faré d'speaker, o bé faré el reportatge pel 33. En aquest segon supòsit, podria fins i tot prendre-hi part activament corrent-la. Encara és d'hora per saber-ho.

3 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Bon Nadal runner i si tens temps diguem que et sembla el video que he penjat al meu blog sobre pujar la Tour Eiffel corrent ! salut!

Pep ha dit...

Ja estic apuntat. És una bona mitja en una gran ciutat.
Bon Nadal.

Pep

Xavi ha dit...

Oscar: He intentat veure el teu repte de la Torre Eiffel però no se'm obre el video. Ja he llegit, però la teva descripció i devia ser sensacional !!! Felicitats! I Bon Nadal!!