dilluns, 1 de desembre del 2008

Jean Bouin: retallant segons


A més de còrrer la cursa Open, que he acabat amb un temps del qual estic molt satisfet, 40m i 50s del meu crono, després he estat a Montjuic fins a les 14,30h, aproximadament, per a poder elaborar el reportatge que ha sortit pel 33, a la tarda.
Ha acabat sent una jornada dura perquè finalment he arribat a casa a les 9 de la nit. Tenia unes ganes de dutxar-me...!!
Com deia, estic satisfet del registre perquè he rebaixat en 6 segons la marca feta al Clot, que per a mí tenia un recorregut similar en quant a duresa. He acabat en el lloc 414 de 4265 arribats a meta, i el 37 de la meva categoria (de 601 arribats) Aquesta setmana només he corregut 3 dies abans d'avui per unes molèsties lumbars, i ves per on, he fet la segona millor marca del 2008 en un 10.000. Serà perquè estava més descansat. Hi ha qui diu que els populars sovint ens entrenem massa, en fi... De tota manera, baixar dels 40 minuts ho veig certament lluny. 50 segons són un món... M'ha agradat la cursa, i sobretot, que no fes el temps que s'anunciava de notable fred. La temperatura ha estat molt agradable.
Les pròximes cites, dissabte 6, la pujada al castell de Castelldefels de 4,9 Km i diumenge la Mitja de Mataró. La d'avui ha estat la cursa número 296 de la meva vida, i el 10.000 número 99 !! Ah!! Un agraïment a la Silvia per la foto de la setmana passada a Sant Climent de Llobregat. I per extensió a tots els amics i amigues que constanment ens fan fotos a les curses. És fantàstic!!! Moltíssimes gràcies a tots!!

11 comentaris:

Sergi ha dit...

hola Xavi

estuve viendo el reportage de la Jean Bouin y me parecio un circuito duro de collons !!

Hiciste un tiempazo, aunqu no me extraña, no paras de entrenar....
ayer sobre las 19h te vi dandole fuerte por la avenida...jeje

yo llevo 2 semanas parado con una gripe bastante mala que no se me va...a ver si me recupero ya !!!

un saludo grande

Xavi ha dit...

A ver si te recuperas, crack!!

Raúl Muñoz ha dit...

Jo també la vaig fer la Jean Bouin, tot i que com que no estava prou segur de si podria anar-hi, no em vaig inscriure... Encara que no sigui un temps oficial vaig fer 42:06. És la meva segona cursa de 10km (vaig fer 46:23 a la de bombers 2007, aquesta sí que és oficial). Igual faig la Sant Silvestre i, mica en mica. Tinc 33 anys i acabo com aquell que diu de començar amb això de les curses. A veure què tal.

Espero que vagi bé per Mataró, la meva ciutat. Encara no estic preparat per fer una mitja...

Raúl Muñoz. Periodista de Barcelona TV.

Salutacions, Xavi (suposo que t'enrecordaràs de mi, de l'època de becari de TV3...je,je)

Jim ha dit...

Xavi: És curiós que a "TV3 a la carta" hi hagi penjat el reportatge de la prèvia de Jean Bouin emès dissabte, però no el reportatge que vas fer diumenge que a tots ens va agradar tant.

També hi ha penjats alguns reportatges d'edicions anteriors, però no el d'aquesta. De totes maneres gràcies.

Xavi ha dit...

Estic fent gestions per penjar el reportatge al 3 a la carta. Seguiré informant.

Xavi ha dit...

M'acaben de dir que el reportatge de la Jean Bouin emès pel 33 diumenge estarà avui mateix operatiu a TV3 a la carta. No sé exactament a quina hora, però m'imagino que a la tarda ja es podrà visionar.

Merci per l'avís, Jim !!

Xavi ha dit...

Ja està penjat al TV3 a la carta el reportatge íntegre de la Jean Bouin 2008 !!!

Joan Fernández ha dit...

Felicitats per la marca i pel fantàstic reportatge!
Vam arribar pràcticament junts i vam compartir el darrer quilòmetre de patiment pel carrer Lleida. Tenia l'esperança de que gravessin la teva arribada i així de retruc la meva també i que sortís al reportatge!
Salut i km's

Xavi ha dit...

És possible que es gravessin imatges de la meva arribada i de retruc de la teva, però com que vam anar tant de bòlid per poder tenir el reportatge fet a l'hora d'emissió, no vam tenir temps d'incloure imatges vàries d'arribades de les curses dels que no guanyem i no guanyarem mai cap cursa (almenys jo...). Vull dir que amb una mica més de temps per editar, hauriem fet una mena de muntatge musical final on hauriem inclós aquestes imatges. No sé si m'explico...

Xavi ha dit...

Sergi:

Igual te confundes con el recorrido de la Bouin internacional. Esa sí que es dura ya que se sube 3 veces al Palau Nacional. La cursa OPEN, la que yo hice, es muchísimo más llana. Sólo en el último kilómetro hay realmente subida por la calle Lleida.

Xavi ha dit...

Raúl:

I tant que m'en recordo de tú! Tenint en compte com ets de jove, el poc temps que fa que corres i les marques que ja tens, en breu correràs molt més que jo. No ho dubtis!!!

Cuida't!!