dimecres, 26 de novembre del 2008

La Jean Bouin, al Canal 33


Diumenge, a les 18,15h, i repetit després a les 00,15h, emetre'm pel Canal 33 un resum de 45m de la Jean Bouin. Sóc l'encarregat d'elaborar-lo, després d'haver participat en la cursa OPEN, si uns dolors als lumbars m'ho permeten. Avui he pogut còrrer 55m encara amb dolor... Veurem.
Espero que no us perdeu el reportatge ja que intentarem mostrar imatges de totes les curses, amb especial atenció a la OPEN i a la dels atletes professionals, l'última del programa de la jornada.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

així m'agrada home, que emeteu altres coses que no siguin futbol.....bueno, espero sortir en el reportatge, je je je....com que serem pocs oi? je je je....

Anònim ha dit...

es pot tornar a veure el reportatge d'alguna manera?, es q ahir no el vaig veure a les 18:15 i per la nit ja estava al llit.

Xavi ha dit...

Mira a la web de TV3, TV3 a la carta, aviam si està el reportatge.

Anònim ha dit...

Ok gràcies.

Nacho

Anònim ha dit...

Ei Xavi, espero que les molèsties lumbars no siguin res. M'identifico molt amb els teus temps de 10000 i mitja, perquè últimament em surten també aquests temps, encara que tant de bo pugui acabar assolint els teus "marcons" algún dia, cosa que veig molt complicada. T'escrivia per comentar-te que em vaig perdre malhauradament el reportatge al 33 i he mirat a tv3 a la carta i no hi ha res, només la jean bouin del 2008. Hi pots fer alguna cosa perquè poguem tornar a disfrutar la cursa per aquí. Em faries molt content. Del 30 de novembre només trobo vídeos del hattrick i del barça madrid "lògicament".Gràcies

Anònim ha dit...

No. El reportatge no està al web de tv3 a la carta. Espero que el penjareu!!

Merci.

Fredi.-

Xavi ha dit...

Estàs comentant un post de l'any passat !!

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maria ha dit...

Buenos días,

He estadomirando en tv3 a la carta y no he visto colgado el reportage que se emitio l domingo 30 por el 33 de la jean bouin del 2009, sabes si lo colgarán?

Muchas Gracias

maria