diumenge, 23 de novembre del 2008

6 Km de Sant Climent de Llobregat: bon registre!

La cursa de Sant Climent de Llobregat són pràcticament 3 Km de pujada, amb algunes rampes i una trialera que deu n'hi do, i després 3 Km baixant, on recuperes força temps.
La idea inicial que tenia era baixar de 30m i ho he aconseguit al fer 29m 25s. Com a "premi" afegit, he superat la primera dona, je, je..! Promig: 4,54 el Km. Tenint en compte el perfil està molt i molt bé per a mí. Cal tenir en compte que he pujat possiblement en alguns trams a 6m/Km o més i la baixada hauré anat a estones clarament per sota de 4m /Km. He acabat el 68 de la classificació general.
Aquesta cursa és molt recomanable. Es pateix una mica perquè les pujades són dures, però al ser curteta és suportable. Encomiable l'organització perquè s'han vist desbordats amb més participació de la que esperaven i ho han solventat tot molt bé, almenys que jo sàpiga... La foto me l'han fet instants després de l'arribada. Com bufo...!!!
A partir de demà començo la preparació específica per a la Marató de Barcelona 2009

5 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

Xavi veig que estas a tope , vinga molta salut i força desde el baix montseny , la marató de bcn aquest any a topeeeeeeeee. que et controlem.

records

Anònim ha dit...

hola, xavi, et vaig saludar a Salou, i sempre segueixo el teu blog i les teves curses.
Aquesta preparació específica per la Marató de Barcelona, en que pot consistir ?? gràcies per la informació.

Xavi ha dit...

Joaquim:

La preparació especifíca significa simplement queseguiré un pla d'entrenament que publicava la pròpia web de la marató de Barcelona.

Tant fàcil com això.

Gràcies per seguir el bloc !!

Oscarjet ha dit...

Felicitats Xavier, et veig a moltes curses igual ke a l´Arcadi, l´ultima la pujada al castell de castelldefels.Per no molestar no us vaig demanar de fer una foto. La proxima vegada us molestare ! :)
A seguir disfrutant, bon blog !

Xavi ha dit...

Moltes gràcies, Oscar !!!