divendres, 26 de desembre del 2008

La neu m'impedeix còrrer a Andorra

Seré baixa a la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria d'avui a les 22h. De fet, a hores d'ara, a menys de 9 hores per a què comenci la cursa, encara no se sap si es podrà disputar o no per culpa de la intensa nevada que està caient a bona part de Catalunya i també a Andorra. No voldria arriscar-me a quedar-me penjat a la carretera i està clar que el més assenyat és no pujar. Em sap greu pel Víctor Martínez, l'incansable organitzador d'aquesta entranyable Sant Silvestre andorrana. Ell mateix és qui m'ha trucat per avisar-me de com està el pati.
Per tant la cursa número 300 sembla que serà doncs diumenge a la Sant Silvestre de Lloret de Mar. Allà es preveu pluja en un 90% de probabilitats. La pluja, però, no és el mateix que la neu. L'any passat ja vaig còrrer a Lloret de Mar. En la foto s'em veu mig amagat, a la dreta, vestit de vermell. Aquesta cursa té molts alicients. Un d'ells és que podem compartir una bona estona, també, amb personatges populars de molts àmbits i també amb esportistes d'èlit. A la foto estic parlant amb Gervasi Deferr, un encant de persona, doble campió olímpic de gimnàstica i triple medallista als Jocs. Quasi res!! Per diumenge està anunciada la participació a la cursa del Tommy Robredo, el tenista, que ja m'ha dit que surtirà a 3,30 !!! Això és còrrer....!! Deu n'hi do!!!

2 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Hola Xavi,mira quina coincidencia, a la foto que tens penjada de la Sansi del any passat surto, una altre per la col.lecció de fotos

Xavi ha dit...

Ostres sí!!! No m'hi havia fixat !! I tú si que surts al bell mig de la foto!!!