dimarts, 21 d’octubre del 2008

10 Km Manresa, pròxima cita


Diumenge 26 d'octubre faré els 10 Km de Manresa, una setmana després de la Marató del Mediterrani. El meu bon amic Xavi Llobet, (al que entrevisto a la foto) el triatleta olímpic, que és manresà, m'ha insistit en què hi vagi. Coincidiré amb l'Arcadi i --segur-- amb un grapat de correcats, com sempre. Aquesta setmana post marató el planning és: dilluns 25m; dimarts 35m; dimecres i dijous descans; divendres 50m i dissabte 40m. Diumenge, la cursa. Realment em sento ben recuperat 2 dies després de la marató. Per a mí la clau és aigua freda a les cames. Ho vaig fer el mateix diumenge, ahir i avui dimarts. I de fàbula !

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Xavi:

molt ben fet els contrastos d´aigua freda!!! recupera molt bé!!! També va molt bé la ingesta de AMINOÀCIDS RAMIFICATS, coneguts coma BCAA´S, ajuden a recuperar el múscul, i no és DOPING!!! de tan en tan un bon massatge va bé!!! i estirar!!! Xavi

Xavi ha dit...

Que ets en Llobet ?

Sergi ha dit...

hOla Xavi ,

Soy Sergio, el hermano del Bichu.
Ojeando blogs en el curro, (es lo que tiene l turno de noche) he dado con el tuyo.

En primer lugar felicitarte por tus 20 maratones, y ahora a seguir a por otras 20 más.

Yo en Bcn intentaré acabar la primera, pero para eso hay que hacer unas cuantas avenidas de CM. A ver si coincidimos y me enseñas como se corre de verdad....

Un saludo grande

pd: si no me voy fuera el finde (estoy pendiente de una cosilla) igual me apunto a esos 10k de Manresa.

Sergi ha dit...

por cierto ,yo después de cada entreno también me marco una de contrastes.

Hoy he empezado a remojarme las piernas, y al final ha caido un baño integral en la piscina.

Estaba fría de Collons !!

Cris i Arcadi ha dit...

Hola Xavi!!

Enhorabona per la teva 20ena Marató!! I felicitats pel blog! I com que vas a Manresa allà ens trobarem amb molts d'altres amics al cor de Catalunya i aprop de casa nostra.
Un petonarro!!

Xavi ha dit...

Gràcies, Cris!!!

Sergio, ¡ qué sorpresa verte en el blog! He visitado el tuyo. ¡Felicidades, monstruo! A ver si nos vemos el domingo en Manresa, i así me pegas una paliza de minutos, que estás muy fuerte.

Lo de colgar un vídeo en el blog también lo he intyentadoi y aún no lo he conseguido. Estoy en ello.

In saludo, campeón!!

Anònim ha dit...

Jo també seré a Manresa, si tot va bé, serà el meu primer 10000, desprès de la meva primera Mitja diumenge passat a Mollerussa.

Salut !

...i felicitats pel nou bloc...