diumenge, 26 de gener del 2020

He tornat a Mollet, l'última abans de la Marató de Tarragona

       Havia corregut la cursa d'els Gallecs, a Mollet ara fa 7 anys, concretament el 26 de maig del 2013. No crec que fos la cursa de Sant Vicenç, com ho era avui. Bàsicament per la data. A més, diria que el sentit de la cursa era gairebé a la inversa que avui...  El cas és que hi he tornat i ja sabia que ni en broma podria fer el registre que vaig aconseguir a la meva primera participació. A més a més, va ser un cap de setmana en el que vaig empalmar fins a tres curses, sent la de Mollet l'última. Eren tres 10 mils i vaig fer 44, 41 i 47 minuts a Els Gallecs. Avui, amb baixar dels 53 minuts em donava per satisfet, ja que diumenge vinent correré la Marató de Tarragona i no convenia cremar-se en excés.

A  poc de la sortida (Foto: Pako Beer)
      He sortit molt endarrerit i això ha fet que els 2 primers quilòmetres, tot i ser favorables amb tendència a baixar, els hagi fet tant sols en 4,53 i 4,50, respectivament. Després venia la part més dura en què es pujava, a través del Parc dels Pinetons, fins Els Gallecs. Recorregut maco amb vistes magnífiques.

Entrant a la pista d'atletisme on hi havia la meta (Foto: Pako Beer)
      Una miqueta de fang, però no gaire, tenint en compte la tempesta Glòria d'aquesta setmana. He mirat de mantenir un ritme alt, fins i tot en la pujada del km 9, que és dura perquè, a més, és en la part final del recorregut. He acabat en 50 minuts i 50 segons. En una cursa  de puja i baixa com aquesta, m'ha semblat que no estava malament. Era la cursa número 793 i el 10 Km número 292.

8 comentaris:

Jordi A ha dit...

Quin ritme tens pensat portar a la marató de Tarragona??

Xavi ha dit...

La idea és baixar de les 4 hores. Això és 5,40 el km. Però com que faré Galloway, hauré d'anar un pelet més ràpid. 5,25-5,30 seria el ritme.

Xavi Trullàs ha dit...

Xavier parles de la cursa "Els Gallecs" com si fos organitzat per gent procedent de Galicia i no és així, Gallecs és un nucli rural i paratge natural protegit que majoritàriament pertany a Mollet del Vallès. https://ca.wikipedia.org/wiki/Gallecs_(natura)

Xavi ha dit...

No sé on interpretes que parlo de Galícia...

Xavi Trullàs ha dit...

Quan fas servir l’article en plural. “Parc dels Pinetons, fins Els Gallecs“ per mi seria “Pinetons, fins a Gallecs”. Salutacions

Xavi ha dit...

Ah, ok. Pensava que es deia “Els Gallecs”. Cada dia s’aprèn alguna cosa. Merci !

Xavi Trullàs ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi Trullàs ha dit...

Gràcies a tú per compartir les teves experiències!