divendres, 12 de juliol del 2019

Final de temporada

El 6 de juliol vaig córrer l'última cursa de la temporada. Va ser a Polinyà. Cursa nova, organitzada pels Corredors de Polinyà. Tenia ganes de fer-la donat que al gener acostumo a fer d'speaker a la cursa que hi organitza l'ajuntament de la vila, i, per tant, mai no la puc córrer.
Concentrat a Polinyà (Foto: Juan Francisco Campanario)
Aquesta cursa d'estiu eren 5 quilòmetres i començava a dos quarts de 9 del vespre, per evitar la calor. Alguna pujadeta, però molt superable. La temperatura va ser molt bona. Fins i tot ens va caure un ruixadet, que va ser molt benvingut ja que calor en feia. Vaig anar remuntant posicions i aconseguint els petits objectius que m'anava marcant. Al final vaig completar el recorregut en 24 minuts i 6 segons, que em van deixar prou satisfets. Això voldria dir que en un 5.000 planer estaria en disposició de córrer en el minut 23. Vaig quedar el 49 de 121 corredors, el quart de la meva categoria. Medalla de xocolata, he, he.. Erem tot just 8 atletes de la meva edat.
Aquesta setmana de juliol estic centrat en el Jocs Mundials del Patinatge que es fan a Barcelona --els World Roller Games-- del 4 al 14 de juliol. A mi em toca fer les transmissions de patinatge de velocitat, que són prou espectaculars. M'acompanya en els comentaris un expert patinador: en Roger Vallverdú. Fem un bon tàndem !
Amb en Roger Vallverdú. Un crack ! (Foto: selfie)
Aprofitant que dimecres 10 de juliol vaig tenir descans de transmissions, vaig presentar el meu llibre "100 històries del córrer" a l'Hospitalet de Llobregat. Ja porto 21 presentacions !
Presentació a l'Hospitalet de Llobregat
La pròxima, a Blanes
La pròxima serà a Blanes el 30 de juliol. Reprendré l'activitat atlètica el primer dissabte d'agost, per començar a preparar la Marató del Priorat del 6 d'octubre. Serà --si l'acabo-- la meva marató número 55.

2 comentaris:

Alex Pujol ha dit...

54 Maratons! els de TV3 d´esports sou molt cracks!

Xavi ha dit...

No pas tant... Bé, l'Arcadi, sí. En porta 142 !