dilluns, 21 de gener de 2019

Passats per aigua

Entrant a meta amb l'Arcadi a Sant Antoni (Foto: Organització)
  El retorn a les curses ha estat emocionant, però sobretot, ben passat per aigua. La cursa escullida per tornar ha estat la de Sant Antoni. Molt clàssica per a mi. Era la 15 vegada que la feia. Vaig poder fer-la acompanyat de dos grans companys: la Imma Casares i l'Arcadi Alibés. Tots dos companys de feina a TV3. Tenia en el cap córrer al voltant dels 55 minuts. Sense cap pressa i gaudint al màxim del moment. Des del novembre que vaig començar a trotar augmentant progressivament el minutatge, estic ara ja en els 45 minuts. Per tant, la cursa de Sant Antoni suposava el salt definitiu per començar a entrenar normalment, diguem-ne, al fer almenys 10 minuts més de cop. Sabia que no tindria com dificultat per a fer-ho, com així va ser. Llàstima, com dic, de la intensa pluja que ens va deixar ben mullats. Va deslluïr una mica la meva tornada a l'asfalt, però el cert és que em vaig trobar molt recolzat per tothom que em va venir a saludar i alegrar-se de la meva reaparició. Finalment vam acabar amb l'Arcadi en 56 minuts i 54 segons. El registre era absolutament el de menys. A partir d'ara només faré que millorar aquest registre, he, he... La Imma Casares va tirar una mica més a partir del km 8 i ens va treure uns 45 segons d'avantatge, a la meta. L'única cosa no tant positiva és que les meves molèsties a la inserció del tendó al turmell es van convertir en notables i ara vaig molt coix, però almenys una mica menys que ahir a la tarda. Fisio i trauma aquesta setmana i a veure si ho solucionem. L'isquio de la cama dreta, en canvi, sense notícies. Perfecte !
Al lliurament de trofeus, a Polinyà
  Diumenge que vé tinc previst córrer els 10 km de la Marató de Tarragona. Impensable fer enguany els 42,195 km... Aviam com anirà. Objectiu: baixar de la marca de Sant Antoni.
   Dissabte 19 de gener, el dia abans de Sant Antoni, vaig fer una altra clàssica, en aquest cas, clàssica d'speaker, per a mi: els 10 Km de la cursa Popular de Polinyà. Ja fa uns quants anyets que dinamitzo la jornada atlètica que fa 32 anys que fan. Una autèntica festa de l'esport popular.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xavi, ens alegrem molt de la teva tornada.

Una abraçada i fns aviat!

Xavi Sanz