diumenge, 28 de juliol del 2013

Ara sí !! Les 500 curses al sarró !!!

Una xifra que fa patxoca !
Ja les tinc ! Totes i cada una de les 500 curses completades !!! Un dia d'aquests faré un exercici de memòria: intentaré recordar almenys una cosa de cada una d'elles. Evidentment, no valdrà consultar les cròniques que vaig fent des de fa prop de 5 anys en aquest blog.
Amb la Dra. Yolanda Puentes, al meu costat, i els seus amics
Un cop acabada la cursa
Tal com ja havia avançat, la cinquena centena de curses l'he feta a La Floresta. Cada any tenen el detall de convidar-me... i de fer-me un entrepà vegetarià, tot i que aquest any no ha pogut ser perquè s'han descuidat. Una de les senyores que fa els entrepans ha vingut a disculpar-se així que m'ha vist. Mare de Déu ! Quanta amabilitat ! Ja els vaig dir fa uns anys que no calia. En qualsevol cas, és una anècdota més de com tracten al corredor popular: amb tot l'afecte del món. I s'agraeix moltíssim. Aquest any arribaven a l'edició número 30. Des del 1983 organitzant-la any rera any. Té un gran mèrit. Des d'aquí les meves felicitacions més sinceres. Amb motiu de l'aniversari, la cursa ha recuperat el seu recorregut tradicional de 5 Km, absolutament trencacames. A mi, però, m'agrada. Era la meva sisena participació i ha anat força bé. He acabat en 21m i 29s (7è de la meva categoria i 54è de la general, amb poc més de 200 corredors) si bé en el Forerunner m'ha marcat 4,61 metres. Els organitzadors m'han assegurat que feia 4,8. És possible. He consultat els temps d'anys anteriors i el cert és que sóc molt regular. Sempre he corregut entre els 21,25 i  els 21,55. Per tant, estic satisfet. He pogut superar  fins a la segona dona. La primera ha fet 19,59, inabastable per a mi. He corregut de menys a més, com és habitual, i per tant he acabat molt satisfet. Una bona cursa per completar la meva 500 !!


 

7 comentaris:

Miquel Pucurull ha dit...

Certament, 500 curses fan patxoca! L'enhorabona!!!

SES VELES ha dit...

Enhorabona Xavi. FELICITATS!!

Unknown ha dit...

Felicitats Xavier. 500 curses no son cap broma!!!!!
Ens veurem a Ripollet ????

Xavi ha dit...

Probablement correré a Ripollet, sí.

Raúl Muñoz ha dit...

Una mica tard, però enhorabona. No molta gent pot acumular tal quantitat de curses (en els anys que fa que corres, és clar).
A seguir gaudint del running.
Per cert, igual també ens veiem per Ripollet, per poc que pugui hi aniré.

Joel ha dit...

Moltes felicitats, un bonic nombre i un gran mèrit!

Unknown ha dit...

Bé, la segona dona era jo... i diria que vàrem entrar junts per l'arc de meta, jeje. Bé, a mi també m'hagués agradat un entrepà vegetarià!
Moltes felicitats per les 500 curses, si ho arribo a saber aquell dia...et felicito en persona en aquell mateix moment.
Jo, si arribo a les 100 maratons, crec que em retiro

www.lavidaenverdemola.blogspot.com.es