divendres, 8 de març del 2013

Ja tinc la roba per la Marató de Barcelona

  Avui he estrenat la roba Asics que duré a la Marató de Barcelona. He corregut una hora i l'he trobada molt còmoda, com m'esperava. El tacte de la camiseta és molt suau. Ara em falta que m'arribin les sabatilles per tal que tingui temps de provar-les abans de la cursa.
Quina bona temperatura que feia avui !!
   He arribat a un acord amb Asics per dur la seva roba en les curses que patrocinen. Això no vol dir pas que deixaré de portar la del Domingo Catalán Fondistes Club. El que passarà a partir d'ara és que faré unes curses amb una roba i unes altres amb l'altra. Aquest acord, que podria semblar "sui generis", és possible gràcies a la bona voluntat de les dues parts. Quan Asics em va proposar vestir-me jo els vaig comentar aquesta opció. No vull deixar el Domingo Catalán F.C. perquè el "Mingu" i la seva filla Rosa sempre m'han tractat de meravella. Va ser l'única condició que li vaig posar a Asics i la van acceptar. Tant el Domingo Catalán Fondistes Club com Asics, doncs, estan d'acord en "compartir-me", diguem-ne, cosa que agraeixo molt a tots dos.

5 comentaris:

Oriol ha dit...

Xavi, una pregunta.

Dius que esperes que les sabatilles t'arribin abans de la cursa, per tant entenc que les estrenaràs. Tenia entès que és millor no estrenar mai sabatilles en cursa, per allò d'evitar llagues i roçaments inesperats... No és així?

Molta sort el dia 17!

Xavi ha dit...

Oriol: espero que m'arribin amb temps suficient com per fer un parell de rodatges per poder-les provar. De toa manera, ara les sabatilles no són com abans. Normalment totes són com un guà des del primer moment.

Sebas Guim ha dit...

Seria bo que les provessis, tant corrent com les estones que estiguis a casa, per tal que el peu se t'amotlli.
Però recordo a la Marató de Panamà, els corredors d'èlit que hi anaven es calçaven l'últim model del patrocinador tot just la tarda abans de la cursa.

Iban ha dit...

Enhorabona Xavi !!
serà curiós això de compartir hehe
Molta sort en aquesta nova etapa.
Salut i km!
Iban

Raúl Muñoz ha dit...

Afortunat tu que tens la sort que et patrocinin. Aprofita-ho que, quant menys gastis en material, millor per a tu. I si parlem d'una bona marca com asics, millor que millor.