dilluns, 28 de gener del 2013

Primer 10.000 de l'any

Habitualment faig el primer 10.000 de l'any a la cursa del Barri de Sant Antoni de Barcelona, però aquest any coincidia amb la marató de Tarragona, la setmana passada, i això ha propiciat que m'hagi estrenat al 2013 amb els 10 Km de Vilafranca del Penedès. És una cursa molt planera en la que es poden fer bones marques. De fet, es va batre el rècord de la prova tant en la categoria masculina com en la femenina. Pel que fa a mí, sempre tinc dubtes del meu rendiment la setmana següent a una marató. El cert és que poques vegades em vaig trobar tant bé de cames encabada una marató com la setmana pasada a Tarragona. He fet aquesta setmana el meu protocol habitual de recuperació: dilluns, 15m de rodatge molt suau; dimarts també, però 20m. Després, dimecres, dijous i divendres, descans total; dissabte 45m i diumenge, la cursa. A l'hora de la veritat no em puc queixar. He anat força bé tota la cursa, prement l'accelerador tot el que podia, barallent-me amb 3 noies a les quals he pogut superar finalment. De fet, només 5 fèmines han arribat a la meta abans que jo. He acabat en 42m 5s, per tant molt aprop de baixar dels 42m, que, per a mí, ja son paraules majors. Eren dues voltes de 5 Km. He fet més ràpida la primera (20,52) que la segona (21,13). Satisfet. Espero baixar de 42 aquesta temporada i acostar-me als 40 minuts. Amb un 41 curt estaria plenament satisfet. Veurem.
Feia fresqueta però menys de la que m'esperava
  La setmana vinent arriba una de les grans clàssiques de la temporada: la Mitja de Granollers. Objectiu: baixar dels 93 minuts.
 

3 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

Després d'una marató, és molt meritori el que has fet. M'agrada el "protocol post marató", el trobo força interessant. L'hauré de pensar... Enhorabona!!!

Xavi ha dit...

Merci, Raúl. Mai no faltes a la cita del meu blog. T'ho agraeixo molt.
Cuida't !!

myhuonglequyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.