dilluns, 2 de juliol del 2012

Triple reaparició

Com que les últimes tres setmanes no havia pogut fer cap cursa al treballar els caps de setmana, aquest cap de setmana de final de juny i inici de juliol n'he fet tres. Per compensar. Dissabte a la tarda vaig fer els 10 Km de Festa Major de Premià de Mar. Molta calor, però bona cursa. Dureta perquè s'ha de remuntar tota la vila fins arribar a la meta des del mar. Per això em va estranyar que els primers 5 quilòmetres em sortissin més lents que els altres cinc (22m 20s i 20m 38s) Cursa ben organitzada, feta amb molta estimació. Aviat tindran molta gent. De moment erem uns 600. En qualsevol cas, penso repetir. Bon registre amb 42m 55s. Aspirava a fer entre 43 i 44m.
Al costat de la platja, a Premià
  La segona cursa del cap de setmana han estat els tradicionals 10 Km de la Vila Olímpica. Com que havia fet el 10.000 de Premià el dia abans, he aprofitat per acompanyar la Imma Casares en un nou intent de fer un registre inferior als 49m. Li he fet de llebre, com a la cursa de Sant Boi. El primer Km ho he fet malament perquè l'he portada a 4,26. Massa ràpid. Haviem dit d'anar a 4,50. He regulat un mica millor i ella ha pogut anar més còmoda. Massa i tot, potser. L'objectu de sub49 aviat ha quedat lluny, però ha aguantat en el sub50 fins el km 8,5. Allà ha punxat una miqueta i al final hem acabat en 50m 25s. Tenint en compte que gairebé no entrena, està més que bé.
   Encabat he anat a buscar la tercera cursa del cap de setmana: la Milla de Festa Major de Rubí. Fa dos anys hi vaig acabar 5è després de descomptar-me en les voltes, cosa que em va restar opcions de fer podi. Aquest any hi havia molt més nivell. He acabat el 15 de 28 homes, amb un temps molt discret de 6m i 27s. Fa dos anys vaig fer 6,01. Sens dubte, els dos 10.000 que portava a les cames s'han notat. Ha plogut durant tota la cursa.

A tota màquina, a Premià
   Ha estat, doncs, un cap de setmana intens. Ara, com a màxim correré dues setmanes més i després pararé 4 per començar la temporada a mitjans d'agost.

5 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

Quan tornes, ho fas per compensar, com tu dius!!! Déu n'hi do! Destacable, especialment el 10.000 de Premià que no vaig poder anar-hi, tot i que en tenia ganes.
Aquestes coses només les feu uns quants cracks...

Anònim ha dit...

Xavier, jo tb vaig fer la cursa de Premià i també em surten els primers 5km força més lents. Dius que li veus la explicació pero jo no, ja que la pujada és al final i al principi bona part és baixada. Pot ser que el cronometratge no estigués al km 5 sinó més endavant?. Jo no ho puc saber pq no duia GPS, en duies tu? em pots comfirmar que és com dic?
Ets un crack!

Xavi ha dit...

No ho puc confrmar. És possibl el que dius. No ho sé..

jordimascasas ha dit...

És veritat que hi havia nivell a Rubí, és que vaig anar-hi jo!
jejeje !!

Sebas Guim ha dit...

No t'entrenes, fa massa calor...però així que pots te'n fumes tres de seguides. APASSIONAT de l'atletisme!!!
Enhorabona