dilluns, 14 de maig del 2012

Cursa Riu Cornet: millor del que m'esperava

  Una setmaneta justa després de la Trailwalker vaig reaparèixer en una cursa. va ser dissabte, a Sallent, a la cursa del riu Cornet. 13,4 Km de muntanya. Ja l'havia feta fa 2 anys en un temps d'1h 1m 26s. Després dels 100 Km de la Trailwalker pensava que si baixava d'1h 5m ja estaria més que bé. El cert és que el fet que ens agafés un xàfec important durant bona part de la cursa em devia anar molt bé. Vaig acabar en 1h 2m 20s, escassament 54 segons pitjor que fa 2 anys. Per tant estic supersatisfet. Vam coincidir 3 dels 4 Trailwalkers a Sallent. El Manel i l'Arcadi també van còrrer, però s'ho van prendre amb més calma que no pas jo i van fer1h 14m. El Sebas estava a Madrid. Si arriba a venir hauria quedat entre els 10-15 primers seguríssim perquè és un crack. La cursa va tenir 115 entrats i vaig quedar el 53. 2n de la meva categoria ! Però només hi havia trofeu pel primer. És la segona vegada que em passa. En fi, què hi farem...
Gorra per la pluja. Què primet, oi ?
   Diumenge 20 de maig tinc previst còrrer la Mitja de Cunit. L'any passat vaig fer 1h 35m. Només aspiro a fer-ho un pelet millor. Veurem.

6 comentaris:

arcadi42 ha dit...

Curiosament, el Sebas Guim ja va córrer el Riu Cornet fa uns quants anys. Realment, hauria estat molt bé que hagués pogut venir aquest any... Per cert, no expliques res del posterior sopar!

Xavi ha dit...

Tens raó, Arcadi !! Vam sopar magníficament bé !!!

Raúl Muñoz ha dit...

Estàs en forma!

Després de la Trail Walker, molt bon paper tot i la pluja.

Felicitats.

Sebas Guim ha dit...

Veig que us heu recuperat tots de meravella...i diumenge que ve a Cunit?
Si hagués estat a Catalunya m'hauria encantat repetir al Riu Cornet. El re4cord de l'any del debut (hores després d'una cursa ciclista) són fantàstics.
Jo tinc en ment, de cara a l'estiu, la Isostar Desert Marathon, dels Monegros (110-120 kms)...aneu-vos-ho plantejant. La "tàctica" és la mateixa que a la Trailwalker. Aguantar, aguantar i aguantar.

Anònim ha dit...

La Mitja de Cunit ha quedat suspesa per falta d'inscripcions.

C.A.Francoli ha dit...

bona cursa crack!! T´anirem seguint des de el nostre petit club!!