diumenge, 19 de febrer del 2012

Molt bé la cursa nova de 10 Km a Badalona


El pas pel pont de Sant Lluc
Poc després de la sortida

Avui he corregut una nova cursa: els 10 Km de Badalona, memorial Luis Condón, anomenats Badalona Running. Els seguidors del blog ja sabeu que m'agrada "estrenar" curses. És la meva modesta manera de donar suport. Jo també vaig ser organitzador i sé com n'és d'important que et recolzin, ni que sigui amb una paraula, una suggerència o  una crítica constructiva. El millor que és pot dir d'aquesta cursa és que m'ha semblat impecable. L'espai de què disposa la zona de meta és senzillament magnífic i un autèntic luxe: al costat del Pavelló Olímpic on, a més a més, es pot aparcar. Si no hi ha lloc, es pot aparcar al Magic Badalona, que està allà mateix, amb 3 hores gratuïtes. Sensacional ! El recorregut molt bó i ràpid, tret del pas per un parc cap el quilòmetre 3 i el pont de Sant Lluc. Són dues pujades que déu n'hi do... En qualsevol cas, la cursa està molt bé. La bossa del corredor, magnífica; tots el quilòmetres marcats amb rètols ben grans. Només no he vist el rètol del Km 1, si bé he vist la marca a terra amb pintura. Pel que fa a la meva cursa, he sortit per sobre de les meves possibilitats, una mica per sota de 4m/Km. He passat el 5.000 en 20m 30s i al final he acabat en 41m 37s. Això vol dir que he fet els segons 5 Km 37 segons més lent que el primer, en 21,07.  A Sant Antoni, fa 3 setmanes, vaig acabar en 41,34, o sigui, gairebé calcat. I a Badalona hi havia les dues pujades esmentades. Per tant em puc donar per satisfet. No he vist la classificació. He superat el millor registre de l'any en 5.000, en 14 segons.

    Diumenge que vé toca la Mitja de Barcelona. Aviam si seré capaç d'una vegada de baixar, almenys de1h i 33m, que ja comença a ser hora...!

5 comentaris:

Agafa'm si pots ha dit...

Felicitats pel temps! M'apunto la cursa de cara a anys vinents ja que com dius, és molt recomanable. A veure si ens veiem a la Mitja aquest diumenge!

Salut!

Raúl Muñoz ha dit...

Amb la càrrega de quilòmetres que et deus haver marcat aquestes setmanes, rebaixar el temps de Sant Antoni (encara que sigui per poc), amb les pujades que comentes, és molt bon resultat. Em sembla que ho tens bé a Barcelona. A més, és plana, planeta, no?

joan ha dit...

Gràcies per la teva participació!

Sebas Guim ha dit...

Ets tot un rellotge, setmana a setmana, any a any...

Xavi ha dit...

No creguis... En tot cas un rellotge que retarda. Els temps són pitjors lògicament, que anys enrera. Però,com diria l'Arcadi, corro per ser feliç. I tú mira't això que tens, em sents ? No em facis enfadar !

Cuidat't, crack!!