divendres, 17 de febrer del 2012

Ja tinc el segon llibre de l'Arcadi !!

Portada del llibre del segon llibre del'Arcadi
"Les petjades dels herois" és el segon llibre del meu bon amic Arcadi Alibés. El primer, "Córrer per ser feliç", me'l vaig llegir d'una tirada. Segur que aquest també ! En la segona entrega l'Arcadi fa un recorregut per les 22 maratons olímpiques (23, si comptem Rio de Janeiro del 2016) Ara mateix l'Arcadi en té 21 en el seu palmarès --només li falta Los Angeles-- i en el llibre explica com és cada una d'elles, amb la seva experiència personal. M'ha assegurat que en el llibre hi ha moltes més coses. N'estic convençut. Està clar que és un llibre que un maratonià s'ha de llegir sí o sí. Es presenta oficialment el dia 1 de març, a les 7 de la tarda, a El Corte Inglés de Portal de l'Ángel. Que no hi falti ningú !!
   Jo ja el tinc signat per l'autor, amb una dedicatòria que diu:

"Nosaltres no serem mai com els maratonians olímpics, però segur que ells no correran mai tantes maratons com nosaltres ! Salut i que sigui per molts anys !
Em va dir que era el primer llibre que firmava: quin honor !

3 comentaris:

arcadi42 ha dit...

Espero que te l'acabis aquest cap de setmana. Però no són 22 maratons olímpiques sinó 26 perquè hi ha ciutats repetides. És a dir, 22 ciutats diferents, però 26 edicions dels Jocs fetes fins ara, i tres olimpíades sense Jocs per les guerres. Al llibre s'explica tot.

Xavi ha dit...

Ok, Arcadi. Merci per la precisió !!

jordimascasas ha dit...

26 jocs en 22 ciutats perquè Londres, París, Los Angeles i Atenes han fet dos jocs. Tenim 24 campions olímpics de marató perquè Bikila i Cierpinsky van guanyar dos cops.
Tinc ganes de llegir el llibre!