diumenge, 4 de desembre del 2011

Mitja de Mataró: millor marca de l'any !!



Estic molt satisfet. He aconseguit més que l'objectiu que m'havia proposat. La intenció era millorar el registre de l'any passat quan vaig acabar en 1h 37m. Aleshores feia una setmana que havia fet la Marató de Donosti, i, per tant, era impensable fer un bon registre. Amb tot, avui em conformava amb baixar de 1h 35m. Finalment he fet 1h 33m 29s, marca que suposa el millor resultat que he fet en mitja en tot el 2011, superant en 1 minut, el millor registre anterior. Per tant estic encantat !
He començat rapidet i passant a molts corredors fent "slàlom", ja que he sortit molt endarrera. Entre els avançaments, que sempre animen, i que la primera part del recorregut tendeix a baixar, he vist que anava a un ritmet força bó i que el podia aguantar, i he decidit
seguir així. He passat a diversos corredors i corredores que habitualment em guanyen, cosa que m'anava confirmant que avui podria ser un bon dia. Com és habitual, he defallit una mica a la zona del Tecnocampus, del Km 15 al 17 i també en el 18-19. Poc abans d'encarar l'última i temuda pujada d'aquesta mitja marató, m'ha sorprès que m'han passat un grapat de corredors en pocs instants. He pensat que estava defallint més del compte, però
després, revisant els parcials, he comprovat que no ho estava fent tan malament...

En definitiva, bona cursa, bon dia amb solet (no m'agrada gaire el fred), bona marca... i gran bossa, com sempre, a Mataró. Moltes gràcies als organitzadors pel magnífic tracte rebut, com sempre, també. Us poso algunes fotos com la del mític "cotxe escombra". Diumenge que vé aniré a la Mitja de l'Espirall. Crec que me la prendré amb calma, ja que és dureta..

13 comentaris:

Ramon ha dit...

Felicitats Xavi per la marca. Que passa a entre els Km's 15 a 18 en aquesta cursa ?. En teoria son plans. Les dues vegades que l'he fet he tingut una davallada important en aquest punt i per rematar-ho la pujada final :-)

Xavi ha dit...

Ramon: crec que el que passa és que com que els primers quilòmetres tendeixen a baixar potser anem massa ràpid i després ho paguem quan passem pel Tecnocampus (Km 15-17,5)

Raúl Muñoz ha dit...

Molt bé, Xavi. Estàs en plena forma. Vaig reaccionar tard quan em vas saludar, però és que anava molt concentrat: 1h24:32 al final. Estic supersatisfet.

Una abraçada.

Sedentaris.cat ha dit...

Xavier,

Has de saber que tens un fidel i proper "seguidor" :-) si això fos un missatge del twitter diria:



confirmat! "sedentari" @manelcarrera74 i @XaviBonastre són el mateix esportista en cossos diferents: 1h33m33s vs 1h33m29 :-) #mitjamataro


Ah! Et vaig veure passar tan ràpid que només em va dir el company; "mira! el bonastre!" i vaig veure una bala vermella jejeje

Felicitats per la marca

Ferran de @sedentariscat

Xavi ha dit...

Raúl:
És per estar-ho, de satisfet. La teva marca és sensacional ! Moltes felicitats !! I et vaig veure còrrer com si res, com si no féssis cap esforç!! Vaja crack que estàs fet.!!!

Unknown ha dit...

Felicitats Xavi.
Un plaer saludarte en cursa.

Raúl Muñoz ha dit...

Gràcies, Xavi, pels elogis. Ja m'agradaria a mi quan tingui la teva edat o similar apropar-me als teus temps...

Joan Castellà ha dit...

Els que et passaven a la pujada segur que ja la havien fet abans i es guardaven l´últim cartutx per el final jeje.. Perquè deunidó lo llarga que es fa la pujadota aquella.

Marcel Puig ha dit...

Felicitats Xavier.
No et preocupis massa per la davallada del "Tecno"campus. Mai ho superaràs. Els Beatlemaníacs autèntics, el purs, no enteneu prou bé això de la música "Tecno", amb melodies més electròniques i ritmes més durs i obsessius. O et renoves... o paciència!.

Xavi ha dit...

Marcel:

Doncs paciència.... ;-)))

Xavi ha dit...

Miquel:

Et vaig veure al començament i vaig pensar que feies de llebre d'algú perquè et vaig passar. Després, cap el Km 14,5 em vas deixar endarrera amb aquella facilitat que et caracteritza. ;-) Ets un crack !!! Diumenge vas a l'Espirall ?

Miquel Pucurull ha dit...

A la pujada final no vas defallir? Ets d'un altre planeta, Xavi.

L'enhorabona per la marca. És molt bona. I més encara en aquesta mitja.

Xavi ha dit...

A la pujada sí, com tothom... Vull dir en els 2 quilòmetres previs a la pujada.