diumenge, 27 de novembre del 2011

Retallant, que és el que toca...


Avui he corregut la tradicional Jean Bouin. Hi he aconseguit còrrer una miqueta més ràpid que l'any passat. Exactament..... 1 segon més ràpid !!! És molt poquet, ja ho sé, però és el que hi ha. L'any passat, però, venia d'haver fet, el diumenge anterior, la Marató de la Costa Daurada, per tant, aleshores el registre va tenir més mèrit que no pas el d'avui, evidentment. Des de la Marató del Mediterrani, que vaig còrrer el 23 d'octubre, estic simplement rodant i recuperant. La setmana passada, però, em van sortir un parell d'entrenaments molt més ràpids que l'habitual, cosa que em va sorprendre perquè, a més a més, van ser dos dies seguits ! Coses que passen, suposu... Bé, no em desvio del tema del post: Avui a la Jean Bouin he sortir rapidet i he passat el 5.000 en 20,44. Doblar (41,30) era impensable perquè a partir del Km 7 (Av. del Paral.lel) comença a pujar el recorregut. I s'accentúa la pujada a l'enfilar el carrer Lleida. En definitiva, 42m i 18 segons, com deia, un segon més ràpid que al 2010. Ja està bé.
Diumenge que vé correré la Mitja de Mataró, que em fa molta gràcia fer-la ja que passa pel Tecnocampus, on dono classe els dijous i els divendres. És cap el Km 15 fins el 17,5-18, si no recordo malament. El dia 11 encara no sé quina cursa faré. El 18 correré a Viladecans (La Sansi-5), el 26 de desembre, la cursa del Riu Ripoll, a Sabadell, 10Km; i el 31 la SS de Lloret de Mar al matí i la SS de Sabadell, a la tarda. Després aniré a treballar i a la nit, soparet de Cap d'Any a casa. Serà un dia completet!. Si puc cumplir el calendari, seran 35 o 36 curses al 2011, depenent si corro o no l'11 de desembre.
P. S: Ja tinc internet des de dijous !!!

6 comentaris:

forest ha dit...

Ostras Xavi no paras.Una cursa cada semana.No se de donde sacas el tiempo.Buen tiempo,un sg menos que el año pasado,mientras no sea más,vamos bien.Saludos y adelante.

Joan Castellà ha dit...

La setmana que ve la podem fer junts.

Xavi ha dit...

Raúl: cada dia tens més pinta de keniata. Només et falta una miqueta més de morenor ;-) perquè de còrrer cada cop tens menys a envejar-los. Salut !!!

Ramon ha dit...

Xavi un segon es un segon !!!. Ens veiem a Mataró (tu també vas ser un dels ràpids en fer l'inscripció)

capgirell ha dit...

Hola Xavi,
Quina passada la quantitat de curses que fas, jo fa tres mesos no havia corregut en la meva vida, ara ja porto 5 curses de 10 Km entre elles la Jean Bouin ahir, vaig baixar de 46 minuts, estic molt content.
Dir-te que en la meva motivació el teu exemple es important per mi, segueixo el teu blog i espero d'aqui uns anys poder dir que ja he fet maratons i tot.
Bé felicitats i si algun dia et trobo en una cursa, et saludo! :-)
David Torres.
http://capgirell74.blogspot.com

Xavi ha dit...

David: moltes gràcies per els teves paraules que, sincerament, no mereixo.
Ja veuràs com abans que no et donis compte ja estaràs fent maratons. Aiò del còrrer "enganxa" com bé ja saps...