diumenge, 31 de juliol del 2011

A l'Espluga, 9 anys després




L'última vegada que havia corregut els 15 Km de l'Espluga de Francolí havia estat al 2002. Per tant feia 9 anys que no corria aquesta cursa que ja ha arribat a l'edició número 34, que es diu ràpid. L'havia fet al 2000 ( 1h 8m); al 2001 (1h 00m; millor marca) i al 2002 ( 1h 03m). Sempre amb molta calor, però sempre hi ha un munt d'avituallaments per apaivagar les altes temperatures. Avui no ha fet gens de calor. Ideal per una cursa dura com aquesta. El meu registre, però, ha estat el pitjor de les meves 4 participacions: 1h 9m 19s Normal. Els anys passen. M'he esforçat tot el que he pogut. He pujat a bon ritme, com ho demostra que no he parat d'avançar corredors, fins a un total de 64. He acabat en el lloc 360 de 888 corredors arribats i el 35è de la meva categoria (n'hi havia 121). Quan al 2001 vaig còrrer en 1h 0m 26s (la meva millor marca de sempre en una cursa de 15 Km) baixava a ritme de 3,40-3,45. Avui el quilòmetre més ràpid l'he fet a 4,02. Tinc un sentiment agredolç perquè l'objectiu era baixar d'1h 10m (aconseguit) però aspirava a fer 1h 7m. En fi. No es pot tenir tot. Fa dues setmanetes que he començat a còrrer i no es pot demanar més. L'important és que he pujat bé, a bon ritme, com deia.
Diumenge 7 d'agost correré a Pals (6 Km) i el13 d'agost (Milla) a Sant Antoni de Calonge.

6 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Bon estiu crack !

Anònim ha dit...

Hola Xavier,felicitats per la cursa i per l'inici de la nova temporada...et volia demanar-te un consell he vist que en algunes curses utilitzes mitges compresives, tipus compressport, van bé?? quina marca escollir??
Gràcies

Xavi ha dit...

Urilitzo Medilast o Compresport. Totes dues marques em van molt bé. El que sí que trobo ideal és usar els models que són com escalfadors i no pas els que són com un mitjó. Més que res per la facilitat de posar-te'ls i trere-te'ls. Els uso només a l'hivern.

Sebas Guim ha dit...

Amb dues setmanes d'entrenament ja et val menjar-te el cap!!! Ja veuràs que aquest any faràs grans curses.

Ramon ha dit...

1h09' i pitjor marca ..... , ja la voldria jo :-). T'espero el diumenge a la Platja de Pals. T'encantarà el recorregut. Jo corro a "casa".

Joan ha dit...

Molt agraït per la foto d'ahir a Pals. M'encantaria que donessis una petita ullada al meu blog i coneguessis la meva historia.
Gràcies.
Papimarato2010.blogspot.com
jalsi2009@gmail.com
Agrït Joan.