dilluns, 18 de juliol del 2011

Començo la temporada !!

No corria des del 26 de juny, a la cursa de la Vila Olímpica. Han estat 3 setmanes -i no 4, com deia- de desconnexió total. Avui, de cop i volta, m'he dit: "Tinc ganes de còrrer". Entenc que és bó tenir aquesta sensació. Dit i fet. He sortit a trotar amb la intenció de fer 15 minutets. Al final he fet 18m i 30s. Per a mí, correcte per a començar. Demà, o potser demà passat, faré 20-22m. Es tracta d'anar augmentant progressivament, sense presses, almenys un parell o tres de setmanes. És la pretemporada. Després ja em plantejaré el pla d'entrenament fins a la marató que vull fer a la tardor. Encara no he decidit si serà Mediterrani, Bilbao o València. Veurem.
Vaig acabar la temporada sense haver fet net del tot en l'isquio de la cama esquerra. Avui, quan he començat, em cruixien els dos isquios. Curiosament el de l'esquerra ha deixat de molestar-me de seguida, i en canvi el de la dreta m'ha fet una mica la guitza, però res important. Espero... Encabat, a l'estirar, sí que he notat la diferència. El de la dreta m'ha fet una bona estrabada... Seguiment. És el que hi ha...
He començat abans del previst la pretemporada també perquè diumenge correré els 8Km de La Floresta i no podia ser que el primer entrenament fos una cursa.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

nanu si no es cura be una lesió malament, una molestia dels isquis es fotuda, molt fotuda si no la recuperes be del tot

Xavi ha dit...

Ho sé, ho sé. Però com que la molèstia ara és a l'altre isquio, no sé a què atenir-me...

Jordi ha dit...

A veure si aquesta temporada les lessions et deixen respirar una mica més. Ens veurem per La Floresta.

Miquel Pucurull ha dit...

Xavi, Volent fer una marató a la tardor, no has pensat en la de la Costa Daurada? 13 de Nov. Sortida i arribada a Port Aventura.

(Informació gratuita. He,he)

Pucu

Joan Castellà ha dit...

Molt be la desconnexió , ara que , penso que comences a fer curses massa aviat , jo esperaria a agafar mes forma i que la musculatura estigues mes a punt. Cuida´t l´isquio , jo el tinc fotut i es lent de curar .
Ens veiem

Xavi ha dit...

Miquel: no la descarto. Ja la vaig fer l'any passat.
Joan: Faré al Floresta a ritme d'entrenament, t'ho asseguro. Gràcies per l'interès !

Unknown ha dit...

Hola Xavier!
Que aviat comences. Espero veure't al meu poble, Ripollet, que ja están obertes els inscripcions!!
Sort amb els nous reptes. SAlutacions