dilluns, 7 de febrer del 2011

La Mitja... des de fora.


Tal com ja tenia previst, no he corregut la Mitja de Granollers per precaució. He pogut fer el reportatge d'Esport3 amb més tranquilitat i sense les presses d'altres vegades a l'haver fet la cursa abans. Sempre pateixo que no se m'escapi algun crack. Quan jo arribo a la meta, ells ja fa estona que han arribat, evidentment...!
Parlant de cracks, avui he entrevistat a un d'ells, Jaume Leiva, el campió de Catalunya de Mitja Marató. Ha fet 5è i estava molt content. En l'entrevista ha demanat que algú l'esponsoritzi. Crec que s'ho mereix sobradament. Vol ser atleta professional. Treballa 8-10 hores diàries. I còrre tant ràpid o més que molts professionals !!! Avui crec que ha fet marca personal amb 1h 4m. La foto és d'instants abans de l'entrevista.
A la tarda he sortit 30 minutets per provar l'isquio. Crec que la cosa, poc a poc, va millorant. La llàstima és que per una raó o altra, m'he perdut la Mitja de Terrassa, la de Barcelona (em vaig retirar al Km 10) i la de Granollers. Totes tres eren importants per la preparació per la Marató de Barcelona. Si Deu vol faré Gavà amb 9 Km previs, diumenge que vé. Sortiré al ritme previst per a la Marató. Serà el test definitiu.

5 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Aaaaaara ho entenc....el perque corres tant!!!!!! despres has de fer feina....!!!!!!!!!! hehehehehe
;DD
Bona cronica, sort per en Leiva!

Sedentaris.cat ha dit...

Xavier



... tema molt crític el de la relació entre mitjans de comunicació, presència dels esports populars (que no mediàtics) als mateixos i l'esponsorització dels esportistes en aquests esports ... crec que hauries d'organitzar una taula rodona sobre el tema (tu series el moderador :-)

Recupera't aviat ... que les cròniques bones són les del bloc :-)

Ferran de Sedentaris.cat

Iban ha dit...

Va ser una carrera molt guapa! temperatura de 19º que la va fer bastant sofocant. Tenies raó Xavi amb el tema de les pujades, no m' esperava tantes! i em van trencar.
El Leiva va fer una molt bona marca.
Hauríeu d' haver vist com venia el Kibet sobre el km 13, volava ..
Bon dia!
Iban

Rafa Bethencourt ha dit...

espero que recuperes esos isquios!!!
puede que tb vaya a gava y con la idea de hacerla a ritmo comodo, quizas tb con una previa de 9-10 kms como tu????
a ver que???
saludos y animos!!!!

Joan Castellà ha dit...

A veure si vas be amb els isquios , que encara pots fer feina a Bcn .

Ja vaig veure el reportatge de la mitja per el canal esport 3 , que espero que surti mes atletisme i menys futbol