dilluns, 28 de febrer del 2011

Comença l'última setmana !!!!!


Ja entrem en la setmana més esperada pels maratonians catalans: la setmana de la Marató de Barcelona. Diumenge 6 de març és el gran dia. Serem 15.000 corredors. Una autèntica passada. És fabulós formar part d'aquesta gran família... que no para de crèixer !! Si algú ens hagués dit al 2005, quan es va suspendre la prova perquè agonitzava amb escassament 3.500 participants, que en 6 anys arribariem als 15.000, no ens ho hauriem cregut.
Està clar que les coses s'han fet bé. Sinó, és impossible un creixement tant ràpid en tan poc de temps. Felicitats als responsables !
Pel que fa a mí, ja ho he explicat abastament. La idea que tenia de sortir a buscar 3h 15m ja fa dies que l'he descartada perquè per diverses raons no he pogut entrenar com hauria calgut per aspirar a aquest registre. L'objectiu serà 3h 30m, tenint en ment les 3h 28m que l'Arcadi ha fet avui a Tòquio. Salut per tothom i a gaudir de la Marató !! Ah! I si no correu, veniu a animar-nos, especialment a del Km 30 al 34. Ajudeu-nos a superar el Mur!!

8 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

L'augment exponencial de corredors populars és una passada. I no para! Jo mateix no paro de convéncer gent perquè hi participi en les diferents curses, cadascú al seu ritme, però tots amb l'objectiu comú de fer esport i superar-se.
Ens veiem demà a la presentació final? Salutacions!

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

I no heu pensat que arribarà un moment que potser caldrà dir "prou", fins aquí, s'ha arribat al límit"?
Gràcies i sort

Joan Castellà ha dit...

15000 !! Quina evolució , si segueix així hauran de fer la sortida per calaixos , cada 5 minuts un calaix .

Iban ha dit...

Impressionant deu el que es viu en una cursa d'aquestes característiques! MARATÓ DE BARCELONA! si és que ja amb el nom se t' ompla la boca! (jo només faré fins al km 25)
Ens veurem entre els 15000 corredors i tota Barcelona clamant!
Sort a tots! i a disfrutar!

Ramon ha dit...

Xavi , estaré animant al Km 27. Que et vagi molt be !

Sergi ha dit...

A veure si coincidim,i podem fer via junts. Jo tambe anire a per les 3h30.

Miquel Pucurull ha dit...

Un honor, Xavi, l'haver fet que l'enllaç de la teva darrera frase AJUDA'NS A SUPERAR EL MUR, vagi a parar a una carta que he enviat als diaris per demanar que la gent surti al carrer a animar-nos.

Xavi ha dit...

Miquel:
L'honor és meu.