diumenge, 12 de desembre del 2010

Anem progressant...


Avui he tornat a còrrer a Vilafranca del Penedès. Era la Mitja de l'Espirall que ja havia fet al 2008. Aleshores va ser un dia en què va ploure tota la cursa. Era el 2 de novembre. Vaig fer 1h 34m. Avui, amb un dia assolellat, he acabat en 1h 35m 55s. O sigui, un minut i 20 segons més ràpid que fa una setmana a Mataró. Aquest era l'objectiu: millorar el registre de fa 7 dies. Feina aconseguida, doncs. He tingut la sensació que la primera setmana d'entrenament per a la Marató de Barcelona 2011 ha donat els primeres modestos fruïts. M'he trobat més solt que a Mataró. He arribat a marcar un Km en 4,06 --era baixada, però-- uns guarismes que no veia en mitja des de qui sap quan.
Després d'empalmar 10Km-mitja-10-10-marató-10-10-marató-10-marató-mitja- mitja les últimes 12 setmanes, ara tocarà "descansar" una miqueta. Diumenge vinent faré els 5 Km de la Sansi-4 a Lloret de Mar. Però intentaré acostar-me a la meva marca de 5.000 del 2010 (20,02). Buscaré el sub20, lògicament.
Unes poques xifres. La d'avui era la meva mitja número 81 (10a del 2010). Al 2010 porto 44 curses, per un total, des que vaig començar a còrrer, de 382.
Per cert, molt bé el regal de l'Espirall: una bossa que crec que serà molt útil. Està bé, almenys de tant en tant, fugir de les samarretes. Com molts, ja no sé on posar-les ;-)

6 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Molt be Xavi , la setmana que ve ens veiem a la Sansi , aquest any has de baixar de 20 min. com sigui !!
Jo també tinc una pila de samarretes , ja podien regalar malles , almenys a Pineda regalen tres parells de mitjons .

Iban ha dit...

Hola Xavi!
avui ha fet un bon dia per còrrer, haurà estat una bona carrera.
Ànim que segur q aconsegueixes baixar dels 20'.
Dona-li canya!
Salut
Iban.

Raúl Muñoz ha dit...

Ets una passada. No has descansat en tres mesos. Cada cap de setmana una cursa i no una qualsevol, és clar, entre elles, 3 maratons...

No tinc paraules.

Intentaré seguir l'entrenament de la marató, a veure si permet obtenir tants bons resultats...

Per mi aquest mes també serà intens. Diumenge que ve, mitja de Vilanova, per Sant Esteve, la Sant Silvestre de Masnou (5km) i el 31, la cursa dels Nassos. Molt més modest que el teu, és clar.

Salutacions.

Xavi ha dit...

Raúl: Igual faig també la Sant Silvestre de El Masnou.

Xavi ha dit...

Ara faré doncs, la Sansi-4, El Masnou o Riu Ripoll i la San Silvestre barcelonesa a Sant Cugat. Acabaré l'any, doncs, amb 47curses.

Raúl Muñoz ha dit...

Si t'ho proposes un altre any pots fer de mitjana una cursa per setmana. Aquest 2010 només t'han faltat 5, si entenem que l'any té 52 setmanes. Si tenim en compte que has hagut de descansar alguna setmaneta...ja ho tens! Si vas al Masnou ens veiem allà!