dilluns, 29 de març del 2010

Segona millor marca de l'any en mitja


Estic satisfet. Vaig sortir molt endarrerit. Força més endarrera que la llebre de 2 hores. Vaig trigar gairebé 3 minuts en passar per l'arc de sortida. El cas és que immedatament em vaig proposar anar atrapant globus. Els globus de les llebres. Va ser una mena de motivació que em va anar molt bé, certament, ja que no tenia cap objectiu especial, tret de sumar una altra mitja --la número 77-- i passar un matí agradable. El cas és que vaig còrrer de menys a més de manera notable i, com és lògic, vaig passar molts corredors durant tota la cursa, pràcticament. Al final el registre va ser 1h 31m 38s, segona milllor marca de l'any. Molt bé. Cal tenir en compte que aquest any han rebaixat la duresa del circuit, tot suprimint la pujada duríssima que hi havia al 17. És d'agraïr. Igual que el lot de productes de neteja tant espectacular que dóna aquesta mitja. No tinc cap dubte que el lot fa que la participació sigui més que notable, tenint en compte que la Mitja de Montornès no puntúa per a la lliga Championchip. A la foto se'm veu en ple esforç, oi ?

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Màquina!!!
Gràcies pels ànims a la tornada, que jo anava bastant tocadet!!
El dia abans havia fet 10è a la Cursa Nocturna del Mussol...
Al final no gaire malament: 1h22m55s!!!

Xavi ha dit...

Ja ho he vist a la classificació. Estàs que "te sales" !!! Com sempre !!!

Ramon ha dit...

Ei , bona marca no ?. No he mira't la "chuleta" i he fet la meva 2ª MMP absoluta (1h51'30'')amb una barqueta correcat de 8 unitats amb llebre (pirata) !!. Impresionant.

Oscarjet ha dit...

Ets un crack!

Raúl Muñoz ha dit...

Per no voler fer marca ni tenir massa "pretensions" no està gens malament. Jo estic ja amb Bombers i Mitja de Girona al cap...entrenant a tope.

Per cert, si teniu temps, he penjat al meu blog http://raulmarato.blogspot.com/
un reportatge de tres maratonians molt interessant. És un link de BTV a la carta (et faig la competència, Xavi), però està molt bé.

Raúl

Joan Castellà ha dit...

Ara començaràs agafar un bon ritme , als Bombers 39´59.

Xavi ha dit...

Malahuradament no podré còrrer a Bombers, per qüestions de feina. Faré Parets la setmana abans, si bé tinc entès que no és plana, precisament, i per tant, ni em somnis baixar de 40m