dilluns, 1 de març del 2010

Només falta una setmana per a la Marató!!!


Un setmaneta i la marató de Barcelona arriba !!! Gran cursa la de 10 Km de Sant Boi. Feia anys que no la feia ja que una setmana abans de la marató em fa por lesionar-me. Però enguany, amb el triplet de l'Arcadi, no podia faltar a la cita. Ja he corregut la seva mitja 100 (Gavà 10), el seu 10 Km 100 (Sant Boi 10) i ara falta rematar-ho amb la marató 100 que serà diumenge dia 7.
La cursa de Sant Boi, magnífica. Ritme tranquilet amb l'Arcadi i el Manolo Jiménez, alies Runnersantboi (quin crack !) i hem acabat en 48m 20s. Tota la cursa hem anat plegats. També ha aparegut el Bernat Soler, company de TV3, (el que transmet els partits del Barça) que ha baixat dels 50m i estava molt content, ja que era el seu objectiu. El meu germà Manel ha tingut una contractura. Tant de bó no sigui res i pugui fer normalment la marató.
La foto correspon a l'entrada triomfal a meta amb el Manolo Jiménez, amb els pitralls correlatius. Ah!! El Manolo ha portat una càmera tota la cursa i ens ha fet tantes fotos, que afegides a les que ens han fet des de l'exterior, ens servirien per reconstruir gairebé tota la prova... amb l'escalfament i tot!!!

9 comentaris:

Pep ha dit...

L'Arcadi m'ha recordad el "Todo a cien", ara podria fer el "100 de pista". Crec que vaig ser el primer de parlar-hi a Sevilla quan duia la quaranta-dues.

Ara a reposar, mestres, i espero que no més tard de tres quarts de dotze estiguis a meta ben content.

Sedentaris.cat ha dit...

Que coincideixin el 99 - 100 - 101 a l'arribada ... no ho havia vist mai :-)

Oscarjet ha dit...

Que bé que ho paseu! Quina pasada fer el triplet amb l ´Arcadi...es de pelicula...!
Carai !
Bona setmana i segur segur que ens topem entre els milers de runners a la marato!
Que la disfrutis molt.
Oscar.

joaquim ha dit...

Que vagi molt bé diumenge. No crec que arribem a coincidir (jo ja em conformo a acabar-la amb el temps entre 3:30 a 3:40), però si et veig, m'agradaria saludar-te.
Realment, lo del Arcadi és digne d'un reportatge al estil "informe Robinson". Què et sembla si proposes de fer-li un "Informe Bonastre"?? . Salut i fins diumenge.

Xavi ha dit...

No et pensis. Aquest diumenge, a les 19,30h emtrem un resum de la Marató que inclourà imatges de l'Arcadi, fins i tot de la seva primera Marató, al 1983, a Nova York!!!
Serà una mena d'"informe Bonastre", sí, he, he....

Unknown ha dit...

Ei Xavi!!
El Manel sta OK?? Segur que tot i estar lesionat acaba corrent, que ja me'l conec.
A veure si ens veiem per la Marató (al principi), jo vaig a sub3h un altre cop, però inicialment surto a fer sub2h55 i "a ver que pasa"!!
Si no ens veiem, que vagi molt bé!!

Sergi ha dit...

A tope el diumenge !!! Veure els toros des de la barrera...jeje

Que sigui un dia gran !!!

Sergi ha dit...

A veure si fiqueu molt sobre la marato per TV3, Estarem atents...

RunnerSantBoi ha dit...

Xavi,gracias por los elogios,lo hice encantado,vosotros sois los auténticos cracks, ya que ambos habeis corrido curses con cámara y lo habeis llevado muy bien,para mi también fue un honor acompañar a Arcadi en su triplet centenari.
un abrazo campeón.
Manolo Jiménez