diumenge, 14 de març del 2010

10 Km de Caldetes: 1a cursa post marató


L'any passat em va fer mandra fer tants quilòmetres per anar a una cursa i vaig preferir còrrer a Esparraguera. Aquest any tenia ganes d'anar a Caldetes per diverses raons. M'agrada fer curses que no he fet mai, per augmentar la variació del palmarès. M'havien convidat a participar-hi, amb una carta personalitzada, l'alcalde, Joaquim Arnó i el regidor d'esports, Joan Vázquez (quin honor !) A més, és la població on viu un bon amic meu i company de feina, el Ferran Gracia. Per tot plegat, no hi podia faltar.
Estic força content del registre, 41m i 41 segons, ja que la setmana passada vaig fer la Marató de Barcelona. De fet he corregut més ràpid que l'any passat a Esparraguera, si bé aquella és més dura. La de Caldetes comença molt ràpid, al baixar per la riera (per cert, si un any plou, igual caldrà canviar el recorregut...). Després tot és molt pla fins el 8,5 on hi ha una pujadeta, una més al 9,5 i els últims 200 metres també són en pujada. He intentat seguir la Txell Portillo però finalment m'ha estat impossible. Crec que ha acabat quarta. Però a canvi he pogut superar el Vicenç que m'havia passat abans del Km 3 com una moto, però s'ha desinflat i l'he atrapat poc abans del Km 8. Si m'arriba alguna foto, ja la penjaré.

5 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Genial doncs! no pares de sorpendrem...! molt be ! espero veuret a Empuries.SI em pots donar 4 pincelades de la marato, no conec res d´aquesta marato.T´ho agrairia molt !
Bona setmana!

Xavi ha dit...

És molt planera. I molt solitària ja que amb prou feines hi ha 300 corredors. Espectacular el dia abans anar a recullir el pitrall. Et pots posar les botes de llesquetes de pà amb tomàquet i anxoves!!! Són boníssimes !!! Potser és el millor de la cursa, he, he...!
Si bufa el vent hi ha una part una mica fumudeta. Aquest any, però, sembla que han canviat una mica el recorregut perquè arribava a ser força avorrit.
No sóc gaire objectiu perquè a l'agost, a les vacances, sempre entreno per aquelles carreteres i per tant és una marató que conec força bé. A mí m'agrada molt. Si soportes bé la calor no tindràs problemes, però mentalitza't a allò de la "soledat del corredor de fons".

Raúl Muñoz ha dit...

Hola, Xavi!

Com que ja ens vam veure ja sé com estaves, molt bé per cert, tenint en compte que és la setmana després de la marató amb rècord. Estàs que et surts!

Jo, ja saps, la vaig fer amb un amic molt de tranquis. Vull fer marca a la cursa de bombers.

Per cert, he començat a escriure un blog, si li vols donar un cop d'ull, és aquest:
http://raulmarato.blogspot.com/

Que vagi bé!

Joan Castellà ha dit...

Et recuperes ràpid de la Marató .

Aquest diumenge ens veiem a la Mitja de Calella.

Xavi ha dit...

No, Joan. No vaig a Calella. No puc perquè treballo el cap de setmana. Vagi bé !!