dimarts, 19 de gener del 2010

Terrassa: esperava una mica més... de mí.



La mitja de Terrassa l'he coberta en 1h 32m i 47s. No és un mal registre, però aspirava a fer 1h 31m i com que no ho he aconseguit, m'he quedat una mica decebut. A més l'any passat vaig fer-la 39s més ràpid. En una mitja és un temps que es podria considerar despreciable, per tant diriem que he repetit crono. Lectura negativa: no he millorat; lectura positiva: tinc un any més i em mantinc. Es pot mirar com es vulgui.
Caldrà veure en els pròximes mitges, Granollers, Barcelona i Gavà, què tal responc. L'any passat a Barcelona vaig fer 1h 29m 6s. Ara mateix és un registre que veig molt lluny de les meves possibilitats. Caldrà veure què tal assimilo els entrenaments que venen ara, que són amb un grapat de sèries llargues de 4000, 3000 i 2000 metres. Són els més durs per a mí, però tot sigui a fi de bé per tal de fer a la marató de Barcelona 3h i 18m, un minutet milllor que l'any passat, que és el gran objectiu de la temporada. Com ja he dit en altres entrades, serà la meva marató número 25 i la 100 de l'Arcadi i voldria fer-ho bé. La foto correspon a l'arribada a la meta, a l'encarar els últims 100 metres.

8 comentaris:

Pep ha dit...

El més important és que estàs bé. Enhorabona !

Oscarjet ha dit...

bueno buenuuuuu, encara aixi vaya cames !!!!

CICLISMO NINJA ha dit...

Soy un fan tuyo incondicional. Una cosita, ¿no son muchas medias maratones? Segúramente creerás q con el ritmo q llevas puedes hacer muchas pero dicen, soy inculto en la materia q 2 maratones al año y 4 medias como mucho, supongo q a alto nivel pero, yo veo a muy poca gente ir suave en las medias, todo el mundo va a su 90-95% por lo tanto, estás machacando el cuerpo igual q si fueras un atleta de élite y encima series... igual si hiceras una sola de esas medias y te centraras en la maratón podrías hacer esa marca q dices, un cuerpo sin descanso no va a ninguna parte. Por lo demás, mi mas sincera admiración a tí y al Arcadi. Correr engancha si pero tan importante es entrenar como saber descansar. Creo... Míarte las pulsaciones por las mañanas y haz un control de ello.

Xavi ha dit...

Manolo:

Jo crec que no són massa mitges. M'explico. L'any passat vaig fer aquesta mateixa programació de curses i entrenaments i vaig fer 3h 19m. Les mitges les faig en comptes de les tirades llargues dels diumenges de tants plans d'entrenaments. Són com entrenaments a gran ritme, però de menys quilometratge. Pensa que descanso 2 dies a la setmana i en els altres 5 dies sempre incloc una sessió de rodatge suau de màxim 40-50m. Una mena de descans actiu. Poques vegades supero els 70Km setmanals. Aquesta setmana començo amb aquests entrenaments de sèries llargues que estic convençut que són els que em van permetre baixar de 3h 20m l'any passat a Barcelona.
La veritat és que mai m'he mirat les pulsacions. De tota manera estic molt controlat mèdicament ja que a l'haver-me operat de fetge i budells fa 3 anys, tinc controls cada 6 mesos, amb TACs, Scanners, analítiques, proves de medicina nuclear,... i fins ara sempre he sortit fort com una roca! I que duri ! D'aquestes mitges que encara em queden, només la de Barcelona és en la que tiraré el que pugui, perquè és el test últim per la Marató. A Granollers aniré molt més tranquil i a Gavà faré l'última tirada llarga amb 8 o 9 Km abans de la mitja i aquesta la faré a ritme de marató.
Moltes gràcies per l'interès i per visitar i participar en el bloc !!

Victor ha dit...

Com fardes per la tele eh!!! A l'esport club fresc com un ginjol desprès de la 1/2 de Terrassa...
Ens veiem a 10km St Antoni, 1/2 Granollers i 1/2 Barcelona.
Jo encara he de baixar una mica la meva marca de 1/2 Marató, i Granollers serà el primer intent.
A veure com va.
Cuida't.

CICLISMO NINJA ha dit...

Me quedo mucho mas tranquilo con tus acertadas explicaciones. Gracias por iluminarnos "i endavant" os paso un articulo muy interesante aparecido hoy y que he puesto en mi blog:

http://manolotusinu2010.blogspot.com/2010/01/el-footing-potencia-el-cerebro.html

Correr es fantástico!!!

Pep ha dit...

Sempre és motiu d'alegria poder parlar personalment amb tu, i per ho difícil que és córrer pels carrers del meu poble i la tralla que portes, vas fer una cursa excel·lent !!

Anònim ha dit...

Busco una empresa de camión cuba en Terrassa para un desatasco con agua a presión, ¿alguien sabe de alguna?