diumenge, 10 de gener del 2010

Primera cursa de l'any, la mitja de Sitges


Com gairebé sempre, he iniciat el nou any corrent la Mitja de Sitges. Li tinc especial estimació perquè allí vaig fer la meva millor marca de mitja (1h 22,29) ja fa 7 anys !! He corregut la prova 7 vegades i avui ha sortit el pitjor temps de tots, tret de l'edició del 2000 en què me la vaig prendre com un entrenament amb pitrall i vaig trigar més que avui. Però el que són les coses, estic relativament satisfet. M'explico: l'any passat vaig fer 1h 32m 23s i aquest any he fet un minut més, (1h 33m 24). L'any passat aspirava a baixar dels 90 minuts i al quedar-me lluny, vaig quedar ben decebut. Aquest any només aspirava a fer-ho millor que al 2009. El ritme que notava era bó, he passat corredors durant tota la cursa, a diferència de l'any passat, en qué els últims 7-8 Km ho vaig passar malament al no ser capaç de tirar. Però, perquè satisfet enguany ? Molt fàcil. Han canviat una mica el recorregut i crec que se'ls ha escapat una miqueta de les mans. Segons el Forerunner el circuit m'ha sortit en 21,480 Km, mentre que l'any passat va sortir en 21,160. Aquests 300 metres de diferència són els que m'haurien permès acabar la prova a prop de 1h 32m, superant el registre de l'any passat per uns quants segons. Avui he notat que no defallia en tota la cursa, a diferència d'ara fa 1 any. Ja sé que mostrar-se satisfet per tant poca cosa i més encara "virtual," podriem dir, per alguns podria ser fins i tot una mica trist. No per a mí. Sé d'on vinc i crec que sé el que puc rendir. Cal saber-ho en cada moment de la teva vida atlètica. Insisteixo que les sensacions que he tingut han estat bones. L'entrenament que he fet aquesta setmana --un de pujades i un de sèries de 5 minuts (tots dos sota pluja)-- he notat com si m'haguessin fet un gran bé. Diriem que no s'ha acabat de reflectir en el crono, però tot arribarà. L'any passat, una setmana després de Sitges, vaig còrrer a Terrassa, sensiblement més dura, 20 segons més ràpid. Veurem la setmana vinent, ja que toca Terrassa una altre cop.

10 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Ole ! jo tambe li tinc especial estimacio a Sitges, va ser la meva 1era mitaj.Cada any hi vaig menys ahir que estava mitg constipat i no en forma per fer 21 kms...un altre dia sera.
Molt bon temps pel que dius ..molt be.

Pep ha dit...

Enhorabona ! ens veiem al poble.

CICLISMO NINJA ha dit...

Ya han compensado los tiempos en la clasificación. Casi 300 metros de mas. Un saludo Xavi!!!

Xavi ha dit...

Estava clar que era llarga. Els GPS són força fiables.

Ramon ha dit...

Hola Xavi , amb el temps compensat has fet 1h32'08'' es a dir millor que l'any passat !!. Jo també ha al-lucinat amb el crono al pas pel Qm 2 , finalment amb el temps compensat també millor que l'any passat i MMP absoluta."Al loro que no estamos tan mal "

Xavi ha dit...

Sí, una mica millor. Qui no es conforma és ben bé perquè no ho vol, he, he...!

Pucurull ha dit...

Xavi,

Ja sé perquè no has millorat respecte de l'any passat:

A banda que estava mal mesurada i era més llarga...vas ESTIRAR abans de sortir!

He,he.

Pucu

Xavi ha dit...

Saps, Miquel, que des de la taula rodona de dissabte a Sitges, no he fet ni un estirament ? I em trobo bé.

Unknown ha dit...

Machine, has fet marca avui a la 1/2 de Terrassa???? 1:32, tiempazo!!!!

Xavi ha dit...

Gràcies, Iron Vic, però si llegeixes el meu post de la Mitja de Terrassa, veuràs que de "tiempassu", res de res...