diumenge, 11 d’octubre del 2009

Sant Muç: última cursa abans de la Marató de Palma


La setmana abans d'una marató prefereixo no fer cap cursa, però en aquest cas he fet una excepció, ja que es corria la cursa de Sant Muç, a Rubí, 10 Km i no hi podia faltar. L'objectiu era acostar-me als 50m per a fer una cursa tranquila i sense forçar. He anat amb el meu germà Manuel amb aquesta idea, ja que ell també farà la Marató de Palma diumenge vinent. Tots dos sabiem que el perfil era dur. Han canviat el recorregut i hem pujat més a munt de l'ermita de Sant Muç per una carretera que jo sempre faig de baixada quan entreno. En total han estat 2 Km de pujada d'intensitat mitjana-alta que s'han fet durets. Aleshores baixada en picat fins a l'ermita de Sant Muç, i després, el recorregut més o menys habitual fins a la meta, que està a 4Km de l'ermita. En la baixada he deixat el Manel una mica endarrera. Segons el GPS he arribat a posar-me a 19Km/h!! En total he invertit 47m i 20s, un temps que m'ha semblat fins i tot massa bó per la intenció que portava abans de sortir. El Manel ha apretat una miqueta, sense adonar-se, a l'inici de la pujada llarga. Serà per això que al final els temps han estat millors del què ens esperàvem. Ell ha entrat a meta 20-30 segons més tard que jo.
Ha estat la meva cursa número 331, el 111è 10.000, i la 30a cursa del 2009. A la foto se'm veu en tercer terme, poc abans d'arribar a la meta.

4 comentaris:

Ramon_B (corredors.cat) ha dit...

Xavi, un plaer compartir amb tu aquesta cursa que ha estat "dureta", jo diría una mica trencacames.
Que et vagi be a Palma , jo marxo a fer el "Camino de Santiago" i fins l'Amistat no torno a les curses

Ramon_B

Sergi ha dit...

que vagi be per Palma. A tope !!!

Xavi ha dit...

Merci, Sergi!!!

Oscarjet ha dit...

Xavi !! que tal !! en aquests dies he sigut pare per 1er cop !! un noi ! estem en un nubol...
Ja he acabat la temporada de triatlons i ja he fet el 1er 10mil...ara toca asfalt i estic amb moltes ganes !! Que bona la foto amb l´avio !
Una abraçada i espero trobarte aviat !