diumenge, 5 d’abril del 2009

Bombers: he quedat satisfet tot i no baixar dels 40m


L'objectiu era baixar dels 40m. No ho he aconseguit, per tant podria parlar de petit fracàs. Però res més lluy de la meva sensació. Durant tota la setmana he arrossegat un constipat notable i per tant acabar en 40,34 em deixa satisfet. Repassant les estadístiques, comprovo que he millorat 36 segons en relació a l'any passat en la mateixa cursa i que, a més, he fet la millor marca de 10.000 des de la San Silvestre del 2007 , quan vaig fer 2 segons menys, tot just. Si considero que les dues marques són iguals ( no vindrà de 2 segons), resulta que per trobar un registre millor al d'avui m'haig de remuntar a la Mercè del 2006 !!, que va ser l'última vegada que vaig baixar de 40m (39,52) Això vol dir que avui he pràcticament igualat la millor marca de 10.000 des que em vaig operar dues vegades. I a més a més, insisteixo, ben constipat. Llàstima d'això perquè igual sí que hauria baixat dels 40 minuts o m'hi hauria quedat ben aprop. Tant se val. Estic molt satisfet!! La foto correspon al pas per la Plaça Urquinaona, enfilant cap a Via Laietana.
Ah!!! una altre cosa ! En el Km 9,4 he vist que tenia el Josep Maria Puig -el cap de redacció d'esports de TV3-- al meu abast. La intenció era acostar-m'hi al màxim, sense que s'adonés i a falta de 80-100 metres de la meta fer-li un "hatxassu" per guanyar-lo. A Sant Antoni m'ho va fer ell i a la mateixa cursa, 2 anys abans, li vaig fer jo. Però ha resultat que quan m'hi estava acostant algú del públic ha cridat per animar-me. "Vinga, Bonastre!!!" ha dit, i el Puig ho ha sentit. S'ha girat, m'ha vist i, com em temia, ha apretat per a què no l'enxampés. Ell ha entrat 12 segons abans que jo. Ja t'atraparé, Puig!!!!

L'altra foto és amb l'Oscarjet, seguidor del bloc, abans de la cursa.

8 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Petit fracas ! pero nomes petit, mooolt petit, estas super fort Xavi.
Encantat de coneixet personalment i de tenir una foto amb tu.! ja te la paso mes tard.
Salut i kms i fins la proxima !!

Xavi ha dit...

Pr fí ens hem conegut...!!!!

Joan Castellà ha dit...

Hola Xavier , em dic Joan , avui em coincidit a la sortida del parking abans de començar la cursa i e aprofitat per saludar-te .
Ja m´has dit que intentaries baixar de 40 però que no les tenies totes per el constipat . Però 40"34 està molt bé .
Ara per un altre .

Salutacions.

Joan .

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Doncs si això és un petit fracàs, jo j em puc retirar si el meu objectiu és intentar baixar dels 41'. Ho intentaré a la cursa de 10 km de Girona d'avui en 15 dies. Però no ho sé, perquè això suposaria rebaixar el temps total en gairebé 1 minut. Ja veurem.

Felicitats i que et milloris,

Sedentaris.cat ha dit...

Aleeerta! Mira que la popularitat et jugui aquesta mala passada de no poder treure la destral a temps ... això sí que és un fracàs ;-)

Veig que aneu molt "forts" per TV-3 ... Els "sedentaris" hem destrossat les nostres MMP's (Millor Marca Personal), tot i que era d'esperar ja que per a molts era la primera cursa de 10 quilòmetres :-)

Personalment, he assolit el meu repte: ja sòc sub 45 (44:40), el 405 ha anat de conya, al final només dos pantalles amb tres camps en total (1: ritme per volta, temps volta 2:ritme mig). A la cursa he descobret que el temps per volta ja te'l diu al marcar la volta :-( i que per curses amb un pantalla és suficient (2 camps)

Ferran de Sedentaris.cat

Xavi ha dit...

Jo tinc posat sempre el temps total, el ritme que porto en cada moment i el quilometratge total acumulat.
No et passa que de tant en tant se't posa una altra pantalla i per recuperar la que tú vols apretes el "bisel" i no hi ha manera, almenys en els primers intents ?

Sedentaris.cat ha dit...

Xavier,
El meu 405 encara no ha acumulat molts quilòmetres i no recordo que li passi això. Et refereixes a una cosa que passa de manera espontània o a l'anar tocant el "bisel"?

El que s'ha de vigilar, una mica més i no arribo al meu objectiu és el següent: Ritme Garmin - 4:24 // Ritme Xip - 4:28 i tots dos són "correctes". Explicació: distància Garmin = 10.13km ... si em fio massa del Garmin i no apreto al final no arribo en Sub 45!

Bé, estic molt content amb ell ... faré una entrada al bloc l'Abril i espero que hi puguis aportar el teu "coneixement" via comentari.

Fins aviat,

Ferran de Sedentaris.cat

Xavi ha dit...

A vegades de manera espontània, Ferran...