dimarts, 14 d’abril del 2009

Canvi en el Graduat en Mitjans Audiovisuals


El pla Bolonya farà que l'assignatura de Llenguatge, Expressió i Comunicació Audiovisual que imparteixo a la Universitat Politècnica de Mataró tingui un canvi. Tota la part introductòria sobre la història de la premsa, la ràdio i la Televisió deixarà de formar part de l'assignatura i passarà a ser matèria d'una assignatura nova de nom"Història dels Mitjans Audiovisuals". Em sap una mica de greu perquè la part d'història que feia com a introducció era una de les que més m'agradaven de fer, en part perquè, d'alguna manera, jo mateix formo part d'aquesta història. A partir d'ara, la introducció històrica que faré serà més esquemàtica i reduïda. Així hem quedat en la reunió que he tingut avui amb l'Antoni Satué i el Joan Jou, els responsables d'estudis. Cap problema. M'hi adaptaré.
El que perdrem d'una banda ho guanyaran els alumnes de l'altra. És gairebé segur que inclouré una pràctica més de rodatge. Per tant els alumnes sortiran més al carrer a fer gravacions. Així aprendran més sobre el terreny.

2 comentaris:

Carles Mayol ha dit...

Doncs és una pena. Perquè és la part més feixuga que amb les teves anècdotes es feia més portable i caxonda! Tan de bo la nova sobre història es pugui fer tan amena també...!

xavier boluda ha dit...

Doncs vaja.. Ens va agradar la classe que imparties i a més era més amena i agradable! Espero que ara per ara la que tinguis també vagi molt be i disfrutin! I també, els tenir un altre sortida de rodatge, será més divertit. Moltes gràcies per tot! Una abraçada!